Wonderfestiwall, alle musthaves til festivalen

Lyn hurtig snack på vejen

Sponsoreret 

Jeg har i mange år været ambassadør for EASIS. For dem som ikke kender brandet, er det et fødevarer brand som producerer sukkerfrie produkter. Deres produkter er gode til blandt andet snacks på farten. Jeg har ydermere brugt deres sortiment til events, familie sammenkomster og sociale begivenheder. De mange kostfibre som er i fødevarerne kan forsage luft og smerte i maveregionen, så selvom det smager godt, er det klogt at holde lidt igen. Easis har holdt flere foredrag, events for ambassadørerne og andre lærerige møder og jeg bliver klogere på diabetes, sundhed, fødevareindustrien og sukker gang for gang. De er et team som har styr på deres brand og sammensætning. Jeg har stort set prøvet alle deres produkter og kan stå inde for smagen. Det er vigtigt, at understrege at deres produkter er sukkerfri så konsistent og smag kan ikke forventes at være på lige fod med produkter med sukker i. Jeg holder bestemt af kulhydrater, fedt og sukker, men det er fedt, at have et alternativ til fødevare med højt kalorie indhold, også i forhold til mit arbejde.

Min yndlings produkter er: 

Crunch bar
Lækker bar
Free soft bar med lys chokolade – deres barer er gode til at stille sulten og få energi niveauet stabilt igen 
Hazelnut spread – erstatning til nutella 
Spejder bolcher
Cornflakes 

I kan tjekke sortimentet ud her https://www.easis.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wonderfestiwall, alle musthaves til festivalen