Lyn hurtig snack på vejen

Solskinsøen, Suspekt og Sommersby

Regnjakke Hunter, taske Depeche, jeans Tormorrows Journal, sandaler Birkenstock, hoodie Blue Sportswear 

I søndags kom jeg hjem fra Wonderfestiwall på Bornholm. Siden da har jeg været ramt af den typiske festivals syge. Før Wonder var det længe siden, at jeg havde været på festival, og hele ræset med at finde en teltplads, bære bagage og slå teltet op havde jeg lykkelig glemt. Heldigvis hjælper solskin og gode veninder på det hele. Festivalen holder til på nord Bornholm, oppe ved Hammerhus, og det var den udsigt der mødte os hver morgen da vi stod op. Setuppet var 3 scener, to camping områder, en stor food court, en lade station, aktivitets område med spil, beerpong mv, mange barer/drinks telte og selvfølgelig toiletvogne med “træk ud” metoden. Food courten bestod af en “gourmet” restaurant med 3 retters menu, indisk, crepes / mad crepes, thai, pizza, flæskestegssandwich, burger / pølser, pomfritter og panini.

Highlights fra turen: 

Suspekt feat Benal og Kesi lukkede Wonder med den ultimative koncert. Crowed gik amok i sær til “Kinky Fætter” 
Vi fik regn, torden og lyn i små 3 timer fredag aften, hvor vi blev i vores store telt. Her drak vi vin med to fyre, hørte Thomas Helmig og havde grineflip
Hugo Helmig: “Please Dont Lie To Me”
Scarlet Pleasure koncert hvor vi stod helt forrest og fik smil fra bandet
Vi spillede “røvhul” mens vi hørte humørekspressen (dansk top) og plejede vores tømmermænd fredag formiddag
Det fantastiske vejr
Carpark North koncerten. Det var en af de største musik oplevelser jeg har haft til dato. De var fuldstændige mind blowing.
Kesi koncerten var overraskende god, publikum havde en fest og vi kunne stort set alle sangene
Shaka Loveless er den performer med mest energi, kærlighed og charme. Hans koncert var på alle punkter en uforglemmelig oplevelse.

Wonder kan noget som de andre festivaller ikke kan, og det er intimitet. Køen til madboderne og toiletterne var overkommelige, der var altid plads foran scenerne og vi skulle ikke gå mere end 3 minutter fra vores telt og til festivalspladsen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyn hurtig snack på vejen