Fladbrød med falafel og grønt

På gensyn Danmark, vi ses om 3 måneder

Bloggen og Instagram har været på standby de seneste uger og det har der været en særlig grund til. “Eventyret” startede for et par uger siden da Kasper og jeg var til møde hos Kilroy (rejse agentur). Vi har planlagt en rejse på 3 måneder ude i store verden, med afrejse 17 september. Jeg opridser et kort overblik over vores rejse her.

Vores tur starter i Ecuador, hvor vi har tre overnatninger. Herefter tager vi til Galapagos øerne i en uge for at opleve dyreliv, bounty strande og dykning/snorkling. Vi skal besøge de forskellige små øer på dagsturer.

Derefter rejser vi til Peru hvor vi har to overnatninger i hovedstaden Lima. Vi tager en tur op i højderne hvor vi skal se/vandre til Machu Picchu, en tur som tager 3 dage. Desuden skal vi bo ved lake Titicaca med de indfødte og slutter i Amazonas på jungle safari. Vi skal bo i bambus hytter midt inde i junglen.

Turen går mod Panama efter. Vi skal være i Panama city i 2 dage, for at se Panama kanalen og opleve byen. Vi tager til San Blas øerne i 5 dage, hvor der skulle være meget smukt. Vi sko bo i hytter på stranden, leve af frisk fisk og undvære strøm og internet.

Vi tager fra Panama til Costa Rica, hvor vi skal på adventure tur i 11 dage. Den står på hiking, cloud forrest, rafting, caving, mountainbike, vulkaner, zipline, hanging bridges, varme kilder, springvand og meget andet. Selvfølgelig er der også tid til dyreliv og smukke strande.

Fra Costa Rica flyver vi hjem til Danmark og er hjemme i 4 dage for at besøge familie.  Fra Kastrup flyver vi til Phuket og har 14 dages fri leg i Thailand, hvor vi skal rundt på øer som Kho Lipe, Kho Lanta og Phi Phi for sunde os ovenpå vores eventyr i syd og mellem Amerika.

Vi tager fra Krabi (Thailand) til Vietnam, hvor vi starter i nord og bevæger os mod syd. Vi har en 19 dages tur med fuldt program i Vietnam, hvor vi blandt andet skal sejle på Halong Bay River, besøge Mekong Delta, bo med de lokale, opleve rismarker og cave hunting.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fladbrød med falafel og grønt