På gensyn Danmark, vi ses om 3 måneder

Stille tid i min karriere og hvorfor tager vi afsted?

At planlægge en rejse i 3 måneder er omkostningsrigt, omfattende og helt igennem nervepirrende. Kasper og jeg har vidst længe, at vi skulle ud, at rejse når han var færdiguddannet, hvilket han blev i juni i år, hvilken destination og hvor længe vidste vi ikke. Vi havde gjort os nogle tanker inden vi ringede til Kilroy og satte et møde i kalenderen. Vi har et stor verdenskort på en væg i stuen som vi har brugt til inspiration. Da vi var til møde med Kilroy blev der langsomt støbt en rejse som vi slet ikke havde forestillet os. Den er nu langt mere end vores fantasi kunne række og krilleren i maven bliver større hver dag.
Min karriere går trægt, og derfor har jeg taget et tjener job, og sælger en del ud af mit tøj, da jeg godt kan lide, at være på den sikre side i forhold til økonomi. Jeg elsker at arbejde og tager enhver mulighed for at gøre det. Da mit arbejde som model ikke lige frem går strålende for tiden, hvilket er præget af sæson, look og andre faktorer, tænkte Kasper og jeg, at det desuden var et perfekt tidspunkt at rejse væk og opleve verden sammen (vi har ikke rejst sammen alene i mere end 4 dage til Paris). Engang når vi lander i Danmark stopper jeg ikke med at være model, da min identitet er stærkt forbundet med mit erhverv, men jeg skal uden tvivl kigge andre (deltids)veje i forhold til karriere da mit gåpåmod og “krudt i røven” ikke duer til “at sidde hjemme”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På gensyn Danmark, vi ses om 3 måneder