Se min kjole. Jeg er en kjole pige

Jordomrejsen starter in a minute, flere detaljer om vores tur

Der er ikke længe til, at Kasper og jeg sidder i et fly på vej mod Ecaudor. Jeg vil i dette indlæg dykke ned i detaljerne omkring vores rejse. Jeg følger turen kronologisk.

Ecuador: Vores rejse starter i Ecuador, det er ikke en destination vi drømmer om, men Galápagosøerne hører til Ecuador og derfor bliver vi et par dage her for, at falde ned efter den lange flyvetur og forberede os til 3 måneders eventyr.

Galápagosøerne: Galápagosøerne var et kæmpe ønske fra Kaspers side. Det skulle efter signede være det smukkeste sted på jorden. Dyrelivet både på land og i vand er noget vi glæder os meget til. Kasper er dykker og skal ud på nogle turer alene. Vi har bestilt et rent og pænt hotel, men har valgt at prioritere dagsture hvor vi skal besøge de forskellige øer og deres spektakulære natur. Vi bliver her en uge.

Peru: Da vi var til møde hos Kilroy sagde vores rejseagent, at man ikke kunne tage til syd Amerika uden at hike til Machu Picchu. Jeg havde ikke rigtig nogen ide om hvad Peru bød på, men jeg blev overrasket. Vores guided tur starter i Lima. Her er der forskellige muligheder for oplevelser som paragliding, museum, lost Inca citadel, en city tour og water circuit. Fra Lima tager vi til Lake Titicaca hvor vi skal på flere bådture, opleve små øer og bo med de lokale “homestay” ved søen samt hjælpe til med “pligter”. Fra Lake Titicaca tager vi til Cusco/Ollantaytambo og her starter vores 3 dages hiking tur mod Machu Picchu. Det er forskelligt hvor mange kilometer vi skal trekke hver dag (maks 17 kilometer). Vi skal sove i telt på forskellige destinationer. På sidste dagen skal vi meget tidligt op for, at opleve Machu Picchu ved solopgang, og derefter have en guided tur. Når vi kommer tilbage til Cusco har vi mulighed for at whitewater rafting, en tur på hesteryg, mountain biking eller rainbow mountain hike. Fra Cusco tager vi dybt ind i Amazonas jungle til Tambopata. Vi skal på jungle tur, wildlife night walking og alligator spotting cruise. Vi skal bo i bambus hytter omgivet af Amazonas natur.

Panama:  Fra Amazonas jungle tager vi til en storby. I Panama starter vi med at bo på Hilton, for at opleve byen og Panamakanalen. Efter et par dage tager vi til San Blas øerne. Det er en stor gruppe bitte små øerne hvor vi skal bo midt på stranden uden elektricitet, uden nogle former for supermarkeder og telefondækning. Vi skal leve af frisk fisk, snorkle og bade på bounty strande.

Costa Rica: Vi tager på endnu en oplevelsestur. Vi skal besøge byerne San Jose, La Fortuna, Monteverde og Quepos. Mulighederne er uendelig for adventure i Costa Rica og vi bestemmer selv dagsorden. Vi kan bade i varme kilder, tag en tur på hesteryg, bade i vandfald, tage på wildlife tur, canyoning, gå på hanging brigdes over 16 forskellige broer i en cloud forrest, river rafting, moutain biking, besøge venado caves, waterfall jumping, butterfly garden, cheese factory, zipline, sky walk, surfing, kayaking, hiking, ATV, national park visit og catamaran tour. Vi har ikke planlagt hvad vi vil hjemmefra, men mange af tingene skal bestemt prøves.

Thailand: Vi lander i Phuket, og bevæger os ud til de små øer som Kho lanta og Kho lipe. Vi har fri leg i Thailand, hvor vi skal spise friske kokosnødder, snorkle, bade og sluge de mange indtryk vi allerede har oplevet.

Vietnam: Fra Thailand tager vi til Vietman. Vi starter i nord og tager mod syd. Vi har en guided 19 dages tur hvor vi skal besøge mausoleum, trekke i Sapa og opleve Cat Cat village og dens smukke valley. Vi skal sejle på Halong Bay, hvor vi blandet andet skal sejle i kajak, se limestone islands og cave hunting. Vi skal besøge byerne Hue og Hoi An hvor vi oplever smuk natur, rismarker landsbyer og steder fra Vietnam krigen. Vi tager videre til Mekong Delta hvor vi skal ud med båd for at se fishing port, stilt houses, boat building, se en frugthave og høre vietnamesisk folkemusik. Vi slutter i Ho Chi Minh City hvor vi skal opleve et flydende marked og små kanaler.

Den 8 december går turen hjem mod Danmark.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se min kjole. Jeg er en kjole pige