Nye smykker til samlingen

Fisk, familietid og fødselsdag

I weekenden var jeg på Bornholm med min familie. Min moster fyldte 60 år og min farfar 75 år så i den anledning skulle vi hjem til øen for at fejre dem. I sommers lavede jeg en guide til Bornholm Guide til den dejligeste ferie Ø 
Denne gang var jeg både forbi Svaneke ismejeri, Aarsdale røgeri for at få fiskefrikadeller og Svaneke chokolade for at få flødeboller. Det var en givende og social weekend. Jeg besøgte min farmor på plejehjem, brugte tid med min mor, hendes mand, min far og søster samt var til familiefødselsdag. Da dagene kan tælles på en hånd til Kasper og jeg sætter kurs mod den store verden, er det vigtigt for mig at have fyldt godt op i familie depoterne. Jeg glæder mig mere end lille pige juleaften til denne tur sammen med den mand jeg elsker, men jeg kommer i den grad til at savne min familie og venner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye smykker til samlingen