Fisk, familietid og fødselsdag

Kriller i maven og ingen forventninger

Kjole Vila, sko Oh by Kopenhagen Fur 

Pt sidder Kasper og jeg i Amsterdams lufthavn og venter på vores fly til Quito, Ecuador. Vi skal flyve i 12 timer før vi ankommer til vores destination. Heldigvis har vi flagermuse, lakridser, bolcher, gifler, chokolade, chips og chokoladekiks med. I går holdt vi “på gensyn” familiekomsammen. Det var en meget følelsesladet begivenhed og mange kram og kys samt “pas godt på hinanden” blev delt ud. Kasper og jeg har ingen forvetninger til vores tur. Det er vigtigt, at have en god portion tålmodighed, modighed og is i maven med. Vi skal på lang rejse hvor flere sten på vejen kan opstå samt bo meget primitiv uden elektricitet og dækning (hvilket jeg glæder mig til). Vi har kriller i maven og griner over alle de oplevelser vi nu får. Det er faktisk ikke gået op for os hvad vi har rodet os ud i. Jeg har altid været vant til at rejse langt alene og jeg kan ikke udtrykke med ord hvor skønt det er endelig at have en rejsepartner til at dele lufthavne, oplevelser, flyture, ventetid og livet med. Næste stop efter Quito er Galapagos og det ser vi i den grad frem til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fisk, familietid og fødselsdag