Kriller i maven og ingen forventninger

Quito, Ecuador. Første stop på rejsen

Det er vores anden dag i Quito og vi sidder på vores hotelværelse, efter en lang og fantastisk dag. Vores rejse startede ud med, at jeg havde migræne og kastede op i flyvet samt lige før immigration. Det var mildest talt en forfærdelig tur og jeg sov 10 ud af 12 timer på Kasper. Vores jetlag er massivt og vi vågner omkring klokken 04. I går valgte vi at booke en “free guided tour” rundt i den gamle bydel af Quito. Det var en fantastisk tur i solskin hvor vi så statsbygninger, kirker, parker og fik information om religion, politik og folket blandt andet. Vi sluttede af på det lokale marked hvor det bunede af frugt, grøntsager, blomster, fisk og meget andet. Vi fik en traditionel ret som bestod af salat, avocado, kartoffel og æg. Vi valgte at spise på vores hotel hvor vi fik meget stærke drinks og meget stærk mad. Den curry vi bestilte var svær at få ned, og derfor gives der et godt råd videre: spørg inden du bestiller mad i Sydamerika. I dag har vi været på en fuldstændig fantastisk trekking tur. Vi tog cable cars op til 4500 meters højde, turen tog 18 minutter hver vej. Da vi nåede toppen kunne vi se, at man kunne trekke til et bjerg og selvfølgelig skulle vi det. Vi begav os ud på en 4 timers lang tur først stejlt op og derefter ned. Naturen var vild og frodig og jeg har aldrig oplevet noget lignede. Solen skinnede på os det meste af vejen, men her i Ecuador kommer skyerne om eftermiddagen og derfor er det bedst at tage på tur i morgen timerne. Nu skal vi besøge en park som hedder Carolina. I morgen skal vi tidligt op og til Galapagos.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kriller i maven og ingen forventninger