Galapagos, det smukkeste sted på jorden

AQUABELLA AFTENRUTINE

Reklame for Nuxe 

Min hud er alfa omega for mig. Som model skal jeg pleje min hud for, at fremstå bedst mulig for mine kunder. Det er vigtig for mig, at min aftenrutine er let og effektiv samt efterlader min hud klar til næste dag. Til fashion week og i andre travle model perioder ryger make uppen af og på flere gange om dagen samt i flere dage i træk, og derfor skal min hud været rustet til det.

Nuxe er en naturlig hudplejeserie, som er udviklet og produceret i Frankrig. Deres produkter appellerer til sanserne og er baseret på det bedste fra naturen. Fokus på bæredygtig produktion og social ansvarlighed er en hjertesag for Nuxe. Nuxe’s eksklusive, patenterede og forskønnende “Natural Blur Complex” indeholder havre, grønne linser og brøndkarse.

“Natural Blur Complex”: 

Korrigerer og forbedrer synligt hudens kvalitet
Udglatter og forfiner hudens struktur 
Giver en mere frisk og klar teint 
Reducerer mængden af overskydende sebum (den naturlige fedt, som kroppen producerer) og matterer huden 
Kvaliteten af huden bliver synligt forbedret samt får masser af glød og udstråling 

Nuxe har formået at læse yngre kvinder med vores krav på hudpleje som er naturlig, let anvendelig og effektiv. Nuxe Aquabella (Sponsoreret indlæg) serien består af 3 produkter til kombineret hud.

Micro-Exfoliating Purifying Gel, min nye daglige rens i geleform. 

Beauty-revealing Essence-lotion, en frisk daglig lotion med hyaluronsyre, hvid åkande og Natural Blur Complex 

Beauty-revealing Moisturising emulsion, påføres morgen og aften. Den skaber et frisk finish og tilpasser sin effekt efter ansigtets problem områder 

Disse 3 trin tilsammen giver en friskere, renere og sundere hud. Aquabella indholder den fugtgivende hvide åkande samt naturlig hyaluronsyre. Disse ingredienser fastholder vandmolekylerne, har en givende effekt på hudens fedtede områder samt har udrensende egenskaber grundet koncentrationen af tanniner og polyfenoler i åkanden.

Aftenrutine: 

  1. Min renserutine om aften består først af Purifying Gel. Den renser i dybden, fjerner make up og skidt samt urenheder i hudens tekstur. Jeg påfører gelen ved at fugte min hud først, derefter smører jeg et let lag af gelen på. Gelen har en god konsistens med micro eksfolierende korn i. Jeg cirkulerer gelen rundt skånsomt i mit ansigt og skyller derefter af med vand. Den udtørre ikke min hud. Den er sæbe, parabene og sulfat fri.
  2. Næste step er Essence-lotion som mindsker porerene. Den minder om en skin tonic, men efterlader huden forfinet, friskere og mere spændstig. Det skyldes blandt andet den naturlige hyaloronsyre. Den skal påføres med en vatrondel og nænsomt føres rundt i ansigtet. Jeg bruger også Essence-lotion om morgen. Jeg føler en lindring i huden efter at have anvendt essence-lotion. Den er parabene og alkohol fri.
  3. Sidst men ikke mindst anvender jeg Moisturising emulsion for ekstra fugt. Den trænger hurtigt ind i huden og efterlader den frisk. Denne bruger jeg også hver morgen som dagcreme. Den er parabene fri. Der sker en synlig forskel for hver dag du bruger Moisturising emulsion, det skyldes mikset af den hvide åkande og Natural Blur Complex. Efter brug af cremen er huden matteret og fugtet. Efter et par timer er porerene mindre synlige og ens hud lindret. I dagene efter gentagen brug er huden forbedret, forfinet samt har en friskere og klarer teint.

Min daglige aftenrutine med Nuxe Aquabella har gjort min hud friskere, blødere og mindre tør. Jeg døjer ikke med fedtet hud, har derimod en sensitiv hud og den er konstant “tørstig”. Make up artisterne fortæller mig, at min hud suger creme/make up og mine læber læbepomade/læbestift. Det problem har Aquabella løst for mig. Jeg vågner op med en strålende teint og mere glødende hud som er fugtet. Produkternes duft er en blanding af jasmin, agurk og citron hvilket bidrager til den luksus Nuxe brandet har opnået. Deres produkter er desuden designet enkelt og smukke så de blender ind på vores badeværelse.

Produkterne kan købes her: https://www.matas.dk/nuxe

Ready for bed. Aftenrutinen går hurtigt med Aquabella produkterne 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galapagos, det smukkeste sted på jorden