Panama City og San Blas øerne. En speciel udfordring

Sidste stop i Mellemamerika

Vi er ankommet til Costa Rica og starter i dag vores rejse rundt til La Fortuna, Monteverde og Quepos. Vi skal dyrke ekstrem sport og virkelig bruge vores kroppe igen. Specielt det har vi glædet os til, for vi er ikke gode til rendyrket afslapning. Efter Costa Rica vender vi snuden hjem i 4 dage. Vi har begge brug for at lande i Køebenhavn, se familie og venner, pakke om og andre praktiske gøremål. Vores næste eventyr tager afsæt i Asien. Vi skal 14 dage til Thailand og derefter 19 dage til Vietnam. Vi glæder os rigtig meget til den side af verdenskortet. Kasper har været i Thailand flere gange, men jeg havde et ønske om at komme afsted. Ingen af os har været i Vietnam og der venter os en fuld planlagt tur fra nord til syd. Vores rejse har indtil videre ikke mødt nogle store problemer, hverken praktisk eller følelsesmæssigt. 8 år i et forhold gør et par stærke, og derfor har reaktioner vi har haft på baggrund af udfordringer ikke været overraskende, fordi vi kender faktisk hinanden ud og ind nu. Jeg synes det har været helt fantastisk, at opleve det af Mellem og Sydamerika jeg har indtil videre. Gæstfriheden, madkulturen, religion, lokal kultur, landskabet/naturen og en åbenhed som vi ikke har i Norden. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Panama City og San Blas øerne. En speciel udfordring