Touch down i Costa Rica, anden del

Aldrig tøjkrise på farten, men jeg savner mit tøjskab

Sponsoreret indlæg 

Mens Kasper og jeg har været ude at rejse har jeg slet ikke haft tøjkrise, da min beklædning har bestået af sportstøj, regntøj, badetøj eller en sommerkjole. Vi har iklædt os hvad vores aktiviter og vejr har krævet af os. Jeg må dog indrømme, at jeg savner mit tøjskab. Mine fine strik, statement t-shirts, mønstrede kjoler, tykke jakker og smykker. Lige inden afgang mod Sydamerika fik jeg tilsendt en masse smukke smykker fra Izabel Camille og var forbi Devote Agency fo at kigge på nyheder. Da vi kom til Danmark igen lå der to pakker til mig. Et lækkert cashmere sæt fra Elle&il og to must have frakker til det danske vejr i cool design fra BRGN. Alle dele var fra Migliorini Agency. 
Smykker såvel som strik er dele som vi kan udtrykke vores personlighed med. Nogle gange foretrækker jeg et mere neutralt look uden for mange smykker eller glimmer og andre gange elsker jeg at mikse min samling på kryds og tværs med mønstre og farver. Herunder linker jeg til de forskellige sponsoreret items samt viser inspirationsbilleder.

Jakke: https://brgn.com/products/sky-padded-coat?variant=1279006703630

Jeg har valgt denne frakke i både army og blå/rød fra BRGN. Den er perfekt til vejret herhjemme med blæst, regn og slud.

Tøj: jeg har delt et indlæg tidligere om de fine styles her Knit og hoodies til efteråret Se min kjole. Jeg er en kjole pige

https://www.elleandil.com/collections/sweathers/products/iben-wool-sweater

https://www.elleandil.com/collections/pants/products/elsa-pants

Både bluse og buks er i farven “husky grey”, bukserne er størrelse ekstra small og blusen en størrelse small. Blandingen er 90 % uld og 10 % cashmere.

Smykker: tidligere indlæg findes her Nye smykker til samlingen

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Touch down i Costa Rica, anden del