Elefanter, Buddha, Muay Thai, smukke strande og en masse sved

Vegetarisk mad, aggressive aber, ferie mode og selvfølgelig flere aktiviteter

Vejret har været helt fantastisk i Thailand indtil videre. Kasper og jeg er ikke hardcore sol fans uden en parasol, så vi sætter pris på skyer/skydække. Vejret har skiftet mellem sol og skyer, samt en aften med regn. Maden har virkelig også været spot on. Jeg er ikke fan af thai mad, men prøvede alligevel to vegetariske karry retter, som var meget velsmagende dog STÆRKE (vi bad om not spicy, men tror alt thailandsk mad er stærkt for mine smagsløg). Fruitshakes som de sælger over alt i boder, som er blandet frisk frugt og isterninger er blevet en afhængighed for os begge. Banan/oreo, hindbær, jordbær, ananas, appelsin you name it. Jeg, og med hjælp fra Kasper, har fundet en masse veganske og vegetariske spisesteder med avomadder, bowls, veganske pandekager, friskpresset detox juice med ingefær, salater mv. Selvom det er ikke er thailandsk kultur betyder det meget for mig, at kunne få den mad jeg aller bedst kan lide når vi rejser. Det er bestemt mere pricy end thai mad, men overhovedet ikke dyrt. Kasper og jeg er kommet i så seriøst ferie mode at vi har svært ved at tage stilling til selv de mindste småting f.eks. pool eller strand, hvornår skal vi rejse videre, hvor skal vi spise osv. Selvom det nok er sundt at “komme helt derned” er det slet ikke mig og jeg føler mig konstant energiforladt og træt. Alligevel formår vi at lave nogle aktiviter og rejse rundt. 

Phi Phi view point: 

På Phi Phi øerne er det muligt at se Tonsai bay ramme Loh Dalum bay. Det eneste man skal er, at hike cirka 600-700 meter opad ad trappetrin og du bliver belønnet med den vildeste udsigt. Det var varmt og solskin da vi hikede derop ad og fik sved på panden. Udsigten var som sagt virkelig smuk og det var helt surrealistisk at kunne kigge udover en “hel” ø. 

Kajaktur:

Der er ingen kajak udlejningssteder som går forbi Kaspers og min næse længere. Kasper underviser i kajak og jeg er blevet rimelig god, selvom mine skuldre er et smertehelved i mens og bagefter. På stranden på Phi Phi lejede vi en kajak og tog ud til monkey beach. Det viste sig at være en lille strand med en masse aggressive aber. Ingen mennesker fodre dem, men hvis man har sin taske liggende løber aberne hen til den og roder den igennem. Når menneskerne prøver at få deres ting igen bliver de mødt af aber som bider, river og løber efter dem. Vi var mange som blev forskrækket. Det er selvfølgelig abernes strand, da den ligger op til en national park, så vi kunne egentlig bare lade dem være. Vi tog også kajakken ud til nogle store klipper i havet og vandet var så klart og dejligt alle steder. 

Lige nu er vi op Koh Lanta og rejser videre til Ao Nang, Krabi, i dag inden turen snart går til Vietnam. Koh Lanta er simpelthen så dejligt og fredfyldt. Vi bor i en bungalow 50 meter fra stranden og er for det meste ved vandet.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elefanter, Buddha, Muay Thai, smukke strande og en masse sved