Vegetarisk mad, aggressive aber, ferie mode og selvfølgelig flere aktiviteter

Ao Nang / Railay beach

Sidste stop i Thailand er Ao Nang, hvor vi befinder os nu. Ao Nang er en by som minder om Phuket da der er fastfoodkæder, mange barer og turister. Dog er der alligevel en anden vibe, klientellet er enten pensionister, børnefamilier eller kærestepar hvilket passer mig glimrende. 

Byen er stor nok til, at vi kan finde gode vegetariske, indiske og thai restauranter og gå en tur om aften. Strandpromenaden er også virkelig hyggelig. Vi har igen fundet et møg billigt hotel som fungerer for os. Desværre har vi begge været ramt af maveproblemer, mest Kasper, som har gjort at vi har taget alting endnu mere slow. I går tog vi til Railay Beach. Railay er kendt for at være et af Thailands smukkeste steder (der er mange), men det var virkelig også flot. Kæmpe store klipper lå omkring stranden og der var jungle overalt. Vi gik hele området rundt fra hav til mangrover, vi tog forbi en lagune og PhraNang stand og grotter. Der var kæmpe drypstenshuler og hemmelige grotter. Vi fik et langt regnskyl mens vi var på stranden og flere små dryb, men vi søgte ly under en stor palme. Vi har fået en del kokosis mens vi har været her og det bliver serveret i en halv kokosnød hvilket lige opper smagen efter min mening. Desuden bliver der brugt mindre plastik sådan. Vi skulle begge nå at få vores sidste thai massage inden afgang og hold nu op hvor er de thailandske kvinder og mænd gode til det. En pedicure fik jeg lavet efter vores thai massage  og selvom den på ingen måde var lige så god og grundig som hverken i Danmark, Tyrkiet, Tyskland eller Dubai var det stadig skønt at få fine negle. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegetarisk mad, aggressive aber, ferie mode og selvfølgelig flere aktiviteter