Ao Nang / Railay beach

Thailand, min mening fra sted til sted

Phuket:

Phuket er en del af Thailand jeg ikke har et stort ønske om at besøge igen, der er for meget fest ved Bangla Road, for mange mennesker i gaderne og på stranden samt for højt støjniveau generelt. Når det er så er sagt, er det her man kan lave mange ting. Vi riverraftede, så vandfald, templer, hikede, besøgte monkey caves, så Muay thai, store markeder og besøgte et elefant sanctuary. Jeg vil bestemt ikke være uden de oplevelser, som var fantastiske. Det er en god ide at besøge Phuket hvis man vil andet end bare badeferie og det var det vi ville i starten af vores Thailands tur. Det var også interessant at se hvad turismen har gjort ved Thailand og den “kultur” som er i Phuket. 

Phi Phi øerne:

Jeg elskede at på Phi Phi var strand, hotel og gågade meget tæt på hinanden. Øen var så lille, at alt man havde brug for, var inden for relativt kort rækkevidde. Der var stadig fest og farver, men færre mennesker og barer. Vi havde valgt et hotel til 80 kr per nat og det gør vi ikke igen, men beliggenheden var god. Phi Phi viewpoint og en kajaktur til monkey beach er bestemt et besøg værd. Jeg fandt også små veganer/vegetar restauranter som Kasper heldigvis også syntes om. Desuden var Phi Phi meget smuk, og en “aktivitet” som engelsk fodbold om aften var hyggeligt. 

Koh Lanta: 

Koh Lanta har været den ø hvor vi havde allermest stilhed og tid for os selv. Vi havde valgt at lave og bruge tid på en stranden, som ikke var i nærheden af at være overcrowdet, og vandet var varmt. Der hvor vi boede på long Beach (i bungalow) var der ingen lille by. Der var en større lang vej også lå der restauranter på hver side af vejen. Der var et overvæld af vegetariske og veganske restauranter og jeg ville prøve dem alle. Det var dog ikke muligt, men vi nød godt af raw salater, avomadder med forskellig topping, smoothiebowl, shakes, smoothie og juices, energiballs og veganske burgere. Jeg ved det også er muligt at besøge koh Lanta old town og Saladan området for mere gågade miljø. Koh Lanta er paradis hvis man elsker stille strande, thai og vegetarmad, kvalitetstid og yoga. 

Ao Nang, Krabi provinsen:

Da vi først kom til Ao Nang blev jeg “skuffet” fordi det mindede om Phuket. Jeg savnede Koh Lanta fordi der ikke var overrendt af turister. Efter et døgns tid synes jeg alligevel om at være i Ao Nang. Vi fandt nogle veganske / vegetariske restauranter, vi spiste også indisk og thai. Ao Nang er en god blanding da man kan gå en aftentur rundt i byen uden for mange turister, men man har også mulighed for dagsture til f.eks Railay beach. Railay beach er kendt for de store klipper som ligger omkring stranden. Der var meget smukt med en masse jungle som vi kunne kigge på fra vandet. 

Jeg har virkelig nydt vores rundrejse i Thailand og kunne snildt have brugt længere tid i landet, men jeg glæder mig meget til vores eventyr i Vietnam. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ao Nang / Railay beach