Vietnam part fire

Tanker fra vores rejse eller ferie?

Kasper og jeg deler tingene op i rejse og i ferie. Thailand var vores eneste ferie på hele vores tur og lige præcis ferie er vi dårlige til. Ferie i en til to uger hver sommer for at få en pause fra hverdagen er skønt, men vi kan bedre lide at rejse. Da vi tog fra Danmark var det ikke en escape fra vores hverdag, for vi elsker vores hverdag, men for at opleve verden sammen. Se en masse fantastiske ting som natur og kultur og få adrenalin kick mv. De fire dage vi kom hjem i november gjorde både godt og ondt. Da vi skulle afsted igen var det meget hårdere end første gang og den samme spænding var der ikke. Jeg græd faktisk mine øjne ud i lufthavnen da vi skulle boarde vores fly til Thailand. Kasper og jeg er bedst til at rejse, være på farten hele tiden, opleve nye ting, udfordre vores fysiske såvel som psykiske form også kan vi tage en morfar i bussen hvis vi er trætte. Thailand blev desværre lidt påvirket af vores hjemve samt jagt på aktiviteter (som heldigvis blev indfriet). Alligevel fik vi slappet af og kom helt derned som man sjældent når på en uges ferie. I fremtiden er Kaspers og mine planer at tage på større og mere aktive rejser i stedet for den mere “normale” Tyrkiet tur, selvom den nok skal blive tiltrængt når vi begge har fuldtidsarbejde igen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vietnam part fire