Hygge ideer til den søde juletid

Nyheder fra Easis

Sponsoreret indlæg for Easis 

Da vi kom hjem til Danmark stod der en stor Easis pakke til mig. Easis har lavet et nyt koncept som hedder “SIMPLY”. Det skal være nemt og lækkert. Ingredienslisten er let gennemskuelig og uden dikkedarer, og som noget nyt er produkterne uden sødemiddel, hvilket jeg er fan af: https://www.easis.dk/easis-simply/

Mine favoritter er Granola med hindbær og boghvede, bean snack med havsalt og dadler med lakridspulver. Dadlerne er også et godt alternativ her i julen, i stedet for det traditionelle juleslik.

Jeg bestilte mange varer hjem denne gang og som altid var chips på listen da de er gode at hive frem når man får gæster, barer som er gode på farten, og så skulle jeg prøve alle de nye godter. Hvid chokolade plade, forskellige småkager, choko knas med kanel, hasselnød med mynte og hasselnød og karamel chokolade. De forskellige kugler er i bøtter om kan åbnes igen og igen (skruelåg). Jeg havde mine veninder på besøg i går og de godkendte i hvert fald de nye produkter, især chailatte med kakao og de nye simply chips. Ps. proteinspread er god på et stykke ristet rugbrød.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hygge ideer til den søde juletid