Nyheder fra Easis

Til juleevent hos det skønne Devote team

Sponsoreret indlæg 

I tirsdag var jeg inviteret til juleevent hos Devote Agency i København. Det var det første event efter 3 måneders pause og jeg følte mig rigtig godt tilpas med at være tilbage i “gamet”. Der var linet op med flotte sommer nyheder, shellac station (jeg fik min første shellac og valgte en glimmer farve), udsmykning af julehjerter, en lækker goodiebag og hygge med mine influencer kollegaer. Min vintergarderobe har stået lidt på standby da de sidste måneder har været tilbragt i sportstøj og bikini, men tirsdags fik jeg frisket garderoben op. Devote agency har før været søde til, at give mig tøj i gave og jeg vil vise jer “dagens fangst” her (jeg valgte meget farverigt tøj som altid). Mærkerne er Vila, Nümph, Dawn x Dare, Minus, Depeche, Noa Noa og Freequent:

Gisele blouse fra Dawn x Dare http://www.dawnxdare.com

https://www.numph.dk/numph-giuliana-kjole-7618801.aspx

https://www.numph.dk/numph-iridiana-skjorte-7119019-c.aspx

https://www.numph.dk/numph-honorine-pullover-7119201.aspx

https://www.vila.com/dk/da/vl/shop-pr.-kategori/accessories/toerklaeder/uld-toerklaede-14049063.html?cgid=vl-scarves&dwvar_colorPattern=14049063_LightGreyMelange

https://www.minus.dk/collections/strik/products/christie-strik-pullover-pullover-cotton-candy?variant=15432013021249

https://www.noanoa.com/gb_en/product/knitted-pullover?styleid=1-9135-1&colorid=00003

https://depeche-denmark.dk/collections/depeche-skindt-j/products/plain-legging-with-zip-at-top-pants?variant=12474139508814

Jeg fik også to bluser henholdvis fra Nümph og Freequent men de har ikke været til at støve op på nettet. Mine læber har været helt sprækket siden vi kom hjem fra Vietnam og mit hår er godt brugt efter tre måneder med saltvand, sol og sport. Heldigvis var der blandt andet shampoo og balsam fra Björn Axén i goodiebagen fra Devote samt SOS balm fra Lavera. Derudover var der strømper fra Sneaky Fox, karameller fra Karamel Kompagniet, øreringe fra Pilgrim, showergel fra Yves Rocher og en en anti frizz creme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyheder fra Easis