Til juleevent hos det skønne Devote team

Ecuador, Galapagos, Peru, Panama, Costa Rica, Thailand og Vietnam

Hvordan begynder man på et blog indlæg som handler om 3 måneders eventyr. Mange har spurgt hvilket land eller hvilken del af vores rejse som har været bedst. Kasper mener Galapagos og jeg Peru. Det er dog svært at pege specifikt ud hvad der var bedst. Det har været enormt givende at rejse verden rundt. Opleve forskellige kulturer, se hvordan mennesker lever og hvordan samfund fungerer. Nu hvor vi er hjemme i Danmark føles det som en drøm, jeg tænker ofte “har vi virkelig besteget et bjerg i Peru, snorklet med hajer på Galapagos og mudderbadet med elefanter”. Jeg ville ikke være en eneste oplevelse for uden, men jeg meget glad for at være hjemme.

Efter at vi er kommet hjem, men egentlig ikke har fået synket rejsen ind, fordi det er december jule – familietid, kigger vi på hinanden hver dag og kommer i tanke om en ting som skete på turen. Hvis jeg selv skal sige det er Kasper og jeg virkelig et power couple. Jeg er faktisk overrasket over at vi ikke er blevet mere uvenner eller været mere uenige på vores rejse. Som før delt på bloggen har vi kun været 4 dage i Paris sammen og 1 dag i Amsterdam, alle andre ferier har været med vores familier og venner. Hele turen har gået som fod i hose og vi er ikke rendt ind i problemer. Vi er ikke blevet overfaldet, røvet, alvorligt syge, mistet noget, misset et vigtigt fly, fået aflyst en tur osv. Inden vi tog afsted vidste jeg at Kasper var en stærk mand både mentalt og fysisk. Han har været i forsvaret og er meget berejst. Han havde overskud når jeg ikke havde det. Jeg vil anbefale alle at tage til Syd og Mellemamerika. Gæstfriheden, kulturen og mennesker for ikke at snakke om naturen var fantastisk. Galapagos fik virkelig en speciel plads i vores hjerter og der vil vi gerne tilbage til. Med hensyn til bjergbestigning, hiking og trekking vil vi gerne tage en tur til Skotland, Irland og Wales og prøve kræfter med det der. Thailand og Vietnam var virkelig smukt, og det var så sindssygt at der kunne være 35 grader sydligst og 13 grader oppe i nord. Vietnam er et helt fantastisk land (på nær Ho Chi Minh efter vores mening), men asiatisk mad har været sådan en udfording for mig og jeg har ikke lyst til at tage til Asien lige foreløbig må jeg ærligt erkende.

Der er så mange som spørger os om denne tur var alle pengene værd og til det kan jeg kun sige JA. Vi skrabede alle vores penge sammen og prøvede at tjene nogle flere lige inden vi skulle afsted. Nu hvor vi er kommet hjem har vi ikke meget at rykke rundt med, men penge er til for at blive brugt. De oplevelser vi har fået er købt penge, men de er så meget mere værd end det. Jeg har fået lov til at rejse verden rundt og steder jeg slet ikke kunne forestille mig fandtes sammen med den mand jeg skal tilbringe resten af mit liv med. Det kan altså ikke købes for penge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til juleevent hos det skønne Devote team