Glansbilledet, og ja det går i stykker

Jobsøgning, hvordan finder man lige det rette?

For lige at fjerne alt tvivl: jeg forsætter stadig med at arbejde som model for Le Management. I sommers blev Kasper færdiguddannet som skolelære, men valgte grundet vores rejse at vente med jobsøgning. Nu hvor vi er tæt på 2019 skal han igang med at kigge på skoler. Jeg er meget glad for at blogge og arbejde som model, men det fylder ikke min hverdag ud. Jeg hverken får betalt samarbejder eller er på model jobs fra mandag-fredag, og derfor søger jeg aktivt deltids/fuldtidsarbejde. Jeg kan godt lide at arbejde, jeg kan godt lide at tjene penge og jeg kan godt lide at føle mig inspireret. Da jeg arbejdede hos Holm & Bertung PR holdt jeg af mit arbejde og jeg var god til det, min nuværende jobsøgning peger også i PR retningen. Jeg har altid holdt af at være i gang, effektiv og jeg finder mig godt tilpas i alt slags arbejde. Jeg har arbejdet som tekstilpige, kasseassistent, tjener, butiksassistent, køkkenpige, PR og showroom koordinator, blogger og model. Jeg har hjulpet til private arrangementer og har stande på loppemarkeder. Selvom jeg søger mere målrettet i PR branchen, er jeg stadig åben for andet arbejde, da jeg får energi af at gå på arbejde. Jeg kan godt lide at sætte mål, opnå dem samt bruge min hjerne og evner aktivt. Jeg søger nettet tyndt for ledige stillinger og lader ikke nogle få krav bremse mig. F.eks. har jeg ikke en højere uddannelse end gymnasiet. Selvom at jeg er glad for mit nuværende arbejde og økonomien har kunne køre rundt de sidste fem år mener jeg, at det er vigtigt at mærke efter om man er glad. Jeg “keder” mig til hverdag og håber hver dag at jeg får en mail fra Le Management eller Bloggers Delight. Efter min mening er man sin egen lykkes smed, og derfor er jeg aktivt igang med at finde et nyt eller ekstra arbejde. Jeg er en gladere (og mere presset) person når jeg får lov til at arbejde, enten praktisk eller bruge mine kreative ideer. Lige nu er både Kasper og jeg ansat hos en arbejdsgiver og samtidigt skal vi søge nyt arbejde. Det er lidt skræmmende at begge i husstanden skal ud på “jagt”, men vi støtter hinanden og håber på, at vores hårde arbejde betaler sig i sidste ende. Jeg tager ikke mine mange år i branchen forgivet , og jeg har fået nogle fantastiske oplevelser og erfarringer, men jeg er en person som gerne vil arbejde hver dag, have nogenlunde faste kollegaer og har det fint med ikke altid at bestemme over egen arbejdstid. Jeg har gjort mig mange tanker de sidste år om uddannelse og andre jobs, men uddannelse tiltaler mig ikke og jeg føler at mit netværk, erfarringer og ambitioner muliggør at jeg kan kæmpe for mit “drømmejob” uden en uddannelse. Som model er man selvstændig og det vil sige at jeg selv skal indbetale pension og betale egen barsel (når den tid kommer). Jeg må ærligt indrømme, at jeg ville føle mig mere sikker ved at arbejde i en virksomhed end at stå med de betalinger som selvstændig, da jeg aldrig ved hvordan mine lønninger ser ud. Jeg har prøvet at få en fast månedsløn og det giver en kæmpe trykhed. Kasper støtter mig altid i hvad jeg gør, og da han har udsigter til en fast hverdag som skolelære gør det ingenting, at jeg eksperimentere lidt mere med min vej. Forhåbentlig er 2019 det år hvor vi begge bliver fuldtidsansat, vi har i hvert fald et motto herhjemme som lyder: “det hele skal nok gå”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glansbilledet, og ja det går i stykker