Hvordan kom jeg nogenlunde tilbage i min gamle form?

Tropiske planter, dinosaurer og mor-tid

I går havde jeg inviteret min mor med på museumstur. Oftes når min mor og jeg tilbringer tid sammen er det i hendes hus eller vores lejlighed og derfor tænkte jeg, at vi skulle noget andet. Turen gik til zoologisk museum, geologisk museum og palmehuset i botaniskhave. For 95 kr får man adgang til alle steder, hvilket ikke er ret dyrt efter min mening. En lille info som vi ikke selv havde opfanget (før efter vi havde været i palmehuset samt på geologisk museum). Zoologisk museum ligger 2,2 kilometer fra statens naturhistoriske museum (fællesbetegnelsen). Det var dejligt vejr, så vi valgte at gå frem og tilbage og ellers er der bus muligheder. Udover det lukker stederne på forskellige tidspunkter, så det er lige med at have timingen i orden. Vi startede dagen i botaniskhave og i de forskellige drivhuse. Jeg var der for mange år siden med min mor, moster og søster, men kunne ikke rigtig huske noget af det. Palmehuset er delt op i de forskellige klimaer og man kunne gå længe derinde og fordybe sig i de smukke planter. Bagefter tog vi på geologisk museum (lige ved siden af) og der var en dinosaurer udstilling til og med den 6/1. Jeg har altid synes at, dinoer var fantastiske væsner. Udover dinoer var der en masse sten, men der var jeg altså ved at falde i søvn.
Tilsidst begav vi os mod zoologisk museum i solskinsvejr. Det var lige et museum for mig og jeg vil meget gerne have vores børn (og Kasper) med derhen når vi engang får nogle og de er store nok. Hold da op hvor var der mange aktiviteter for de små. Jeg fortabte mig selv fuldstændig i skelletter (især hvaler), et “levende” hvalhjerte, de udstoppede dyr og teksterne omkring dem. Det var en meget lærerig og anderledes (på den gode måde) dag sammen med min mor. Bonus info: man må gerne have medbragt mad med på museumerne (dog ikke spise i palmehuset). Jeg havde ikke formået at forventningsafstemme med min sult og vi måtte forbi torvehandlerne midt i det hele og købe veganske sandwich. Sådan en museumstur skal ej heller undervurderes i forhold til motion, jeg gik 21 kilometer i går (samlet med en lille aften gåtur også). En varm anbefaling til Københavns museer herfra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan kom jeg nogenlunde tilbage i min gamle form?