Om tvivl, rastløshed og fremtid

På besøg hos det altid skønne Migliorini team

I går trodsede jeg regnen og cyklede ind til byen i min lyserøde cykelhjem og gule regnjakke. Jeg skulle besøge PR bureauet Migliorini. Bureauet ligger lige ved Illum i KBH C, og selvom der kun er 5 kilometer på cykel mødte jeg op med gennemblødte bukser og vådt hår. Jeg fik en rundtur på bureauet og så deres kunders flotte items.
Vi havde også nogle “dybere” snakke om børn og Ipad forbrug, fremtiden, det at være model og mange andre interessante emner. Som blogger har man “kollegaer” rundt omkring i byen, og derfor synes jeg det er rart når man føler sig velkommen hos et bureau og de giver sig tid til at snakke om alt og ingenting. Jeg var så heldig at få nogle gaver med hjem. Jeg fik to smukke spænder fra Le Mosh, en uld frakke fra Naja Lauf og et par øreringe fra Wille Jellewry – alle 3 danske brands. Spænder som disse er altid at finde i mit hår og farven rød er en af mine yndlingsfarver for tiden. Det er den fjerde røde jakke i mit skab. Jeg kunne vælge mellem flere smykker blandt Wille kollektionen men valget faldt på disse øreringe, da de udtrykker et statement. Der skal nok komme en masse flere billederne på Instagram af de forskellige items, men min dygtige fotograf er på arbejde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om tvivl, rastløshed og fremtid