Om træning og skyldfølelse

Lige nu ligger jeg i vores seng og banker mig selv oveni hovedet over, at jeg ikke befinder mig i træningslokalet. Jeg har vitterligt ingen lyst til at hoppe ned og lave burpees og squats. Jeg er ikke i fitness hver dag, men jeg aktiv hver eneste dag. Bare for at tage de sidste par dage. Onsdag cyklede jeg 2o kilometer (udenfor) og gik en tur på cirka 6 kilometer. I dag har jeg cyklet 11 km udenfor, andre er mere aktive og andre mindre – men jeg prøver at give en overblik over mit aktivitetsniveau. Jeg er ret aktiv udendørs og bruger min cykel hele tiden – min bedste ven. Træning i fitness giver mig en fantastisk mental og fysisk styrke som jeg ikke kan undvære, og jeg nyder virkelig at bruge min krop på romaskinen eller med fri vægte. En del af min dårlige samvittighed bunder i, at min krop er mit arbejde, så jeg skal arbejde for at den altid er klar til en skydning. Jeg er også vant til at være nede i træningscenteret ret meget og når jeg ikke kommer derned ofte nok bliver en til en to-do ting. Jeg træner med glæde 90 procent af mine træninger, men nogle gange må jeg hive mig selv i nakken og finde lysten frem. Jeg er så små begyndt at mærke efter, hvis jeg er virkelig træt i kroppen får jeg ikke en god træning, men hvis det er fordi at jeg er “doven” er det bare om at snøre løbeskoene. Træning for mig hjælper altid på det jeg går og tumler med, og selv hvis hovedet ikke er fyldt, er jeg i langt bedre humør efter min træning.

Inspiration til træning: 

Opvarming – 1000 meter romaskine
3 x 15 gentagelser – hanging leg raises
3 x 15 gentagelser – dips
3 x 15 gentagelser – crunches med 5 kg skive
3 x 15 gentagelser – russain twist med 5 kg skive
3 x 15 gentagelser – bend over row
3 x 15 gentagelser  – dødløft
3 x 15 gentagelser – bicepcurls
3 x 15 gentagelser – hipthruster
3 x 15 gentagelser – sidecrunch med kettlebell
3 x 15 gentagelser – kettlebell swing
3 x 1 minuts planke
1000 meter gå på løbebånd med stigning

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SVENSK FEMINA