Om træning og skyldfølelse

Første job i 2019

I går var min første dag tilbage på arbejde. Jeg har haft en rigtig lang pause fra modeljobbet grundet rejse og jul. Da jeg kom i hår og make up fik jeg en god fornemelse i kroppen. Det var virkelig rart at være tilbage på arbejde og gøre det som jeg er god til. Jeg skød kampagne for Gudnitz Copenhagen og teamet var rigtig søde. Location var i Holte i et studie og jeg skulle skyde smukke kjoler. Min make up / hår artist kendte jeg fra branchen og hele looket var nemt at kreere. Skydningen gik i gang og når jeg ser kunden smile og klappe i sine hænder over det resultat som bliver vist på skærmen, bliver jeg simpelthen så glad. Det er mit job at levere gode billeder i deres kreationer, og når det lykkedes ved jeg, at jeg har gjort mit arbejde godt nok. En arbejdsdag kan gå i begge retninger og nogle dage er meget udfordrende. I går havde vi lidt udfordringer med et par kjole, da stoffet fotograferes anderledes end hvordan det ser ud i virkeligheden, men dynamikken og teamworket spillede bare, så vi fandt hurtigt en løsning. En arbejdsdag som model er sjov, vel at mærke hvis man kan lide sit arbejde, men den er også hård, da man som model er på konstant. Enten skifter jeg tøj, bliver stylet, får touch up eller står foran kameraet. Der er ikke et øjeblik for en selv og man skal begå sig socialt med mennesker man ikke rigtig kender. Mens at vi tager billeder, kommer billederne op på en skærm så kunden kan følge med. Oftest falder der en rosende kommentar af eller et foreslag til en ændring af position f.eks. men nogle gange er der meget stille, men når så det rigtige billede kommer i kassen bliver stilheden erstattet med jubel. Det er en af mine måder, at “holde øje” med om kunden er tilfreds med mig som model. Det er dog et sammenspil mellem fotograf og model om billederne bliver som ønsket. Mit næste planlagte arbejdsdag er på onsdag og jeg glæder mig allerede.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om træning og skyldfølelse