Første job i 2019

Nytårsforsæt i dagligdagen

Jeg har delt mine nytårsforsæt for 2019 med jer. Nytårsforsæt for mig er ting jeg egentlig bare gerne vil gøre bedre eller evner jeg ønsker at besidde. Men jeg kom på et par stykker mere, som jeg synes er værd at dele. I starten af januar sad jeg lidt og tænkte over hvad jeg gerne vil gøre bedre i mit forhold. Jeg inddrog Kasper i mine tanker som jeg altid gør (stakkels mand, jeg får oftes heller ikke lyd ud af ham) og fortalte ham hvor kærlig han er til at fortælle mig søde ting. Han siger jeg elsker dig hvert femte minut, han krammer og kysser på mig, han kommenterer min krop/tøj og han fortæller mig at jeg er sej til at træne. Det her er kun et lille outtake af hans kærlighed. Jeg tænker ofte rosende ting om Kasper, og for den sags skyld også om andre mennesker, og jeg vil bestræbe mig på, at blive meget bedre til at fortælle ham (dem) det. Så i stedet for at tænke “hvor jeg dog elsker ham højt” eller “hvor er han lækker i de bukser” SÅ SIGE DET. Hver gang han komplimenterer mig eller fortæller mig at han elsker mig, bliver jeg jo så glad og derfor vil jeg gerne kunne give det samme tilbage. Mennesker viser kærlighed forskelligt og det er vigtigt at huske på, at vi alle er individer som udtrykker kærlighed på vores egen måde. Når det så er sagt, kan jeg ikke understrege nok hvor vigtigt det er, at fortælle de mennesker vi holder af, at vi elsker dem – også selvom vi er sure på dem, fordi livet er kort og kan være uretfærdigt. Det blev et lidt langt nytårsforsæt. Det næste skal jeg gøre kort. Det er i sin enkelhed at spise ved vores spisebord. Kasper og jeg spiser alt for meget i sofaen og i sengen. Det har jeg sat en stopper for, medmindre der er fodbold eller X-factor. Fra nu af skal alle vores måltider indtages ved bordet, og vi er allerede begyndt. Det er langt hyggeligere og vi får talt om vores eller andre emner vi normalt hurtigt kører over.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første job i 2019