Nytårsforsæt i dagligdagen

Rutine efter endt modellos dag

Reklame indgår i indlægget 

I dag har jeg været på arbejde for Femina og havde sådan en god skydning. Vi skulle skyde en 10-siders modeserie om klassikere og 3 forsider. Teamet var så skønt og jeg har virkelig haft en god arbejdsdag. Desuden fik vi mad fra Glo samt lagkagehuset, hvilket altid er lækkert. Dette indlæg skal handle lidt om hvordan jeg ordner min hud efter endt arbejdsdag. Jeg plejer normalt altid at rense af på skydningen, men nogle gange får jeg det ikke gjort som i dag. Oftest har make up artisten Bioderma til at rense af og La Roche-Posay som creme.

Rutine: 

  • Starter med make uppen, der bruger jeg Beauté Pacifique waterproof eye make-up remover
  • Til ansigtet bruger jeg Nuxe Aquabella serien eller Yves Rocher Sooting Micellar Water 2 in 1
  • Dernæst bruger jeg Elisabeth Gierus rose toner mist eller en anden mist
  • Tilsidst bruger jeg en af mine to dagcremer – Nuxe Aquabella eller Beauté Pacifique
  • Nogle gange smider jeg en maske på, f.eks. disco mask fra Comme Deux
  • Så er jeg klar til en tur i badet. Lige nu bruger jeg produkter fra Björn Axén til mit hår
  • Min bodylotion er fra Clarins, men kan bruge hvilken som helst. Body lotion er et must for mig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsforsæt i dagligdagen