Hunden Napoleon og tidlig weekend

Fashion week casting dag

I dag har jeg været til castings til Copenhagen Fashion Week. Da jeg vågnede i morges var himlen klar, men da jeg skulle afsted sneede det heftigt. Som datter af en pædagog og kæreste med en skolelærer har jeg mit cykelgear i orden. Jeg tog regnbukser, regnjakke, cykelhjem, halsedisse mm. på og Mads & Monopolet i ørene. Mine castings lå meget spredt i København så offentligt transport eller gåben virkede ikke for mig. Jeg startede hos mit bureau Le management hvor jeg castede for Resume og hentede sedcards, derefter videre til Rodebjer, Mark Tan, Blanche, Ganni og Mykke Hofmann. Jeg var ikke særlig stylish eller fash at se på i dag. Jeg prøvede så vidt muligt at smide cykelhjelm og regnbukser i de forskellige opgange, men at caste i det her vejr er altså bare ikke fedt. Hos mit tidligere bureau castede jeg nærmest ikke, men efter jeg skiftede til Le Management har jeg flere castings. Jeg kan godt blive lidt usikker når jeg caster, da der er så mange smukke unge piger, som er pisse dygtige og de skal også have deres “storhedstid” som jeg har haft. Nu er jeg stolt alderspræsident (føler jeg selv) og har en masse erfarring. Selvom jeg hviler i mig selv, sammenligner jeg mig stadig med de yndige nye modeller til Fashion Week og husker tilbage på hvor sjovt jeg havde (har) det under modeugerne. Mange af mine modelkollegaer som jeg startede op med møder jeg næsten aldrig mere, så jeg føler mig heller ikke som en del af fællesskabet, men det har jeg det faktisk ret godt med – jeg har oplevet rigtig mange fantastiske ting og er ikke (normalt) usikker på mig selv eller branchen længere. Da jeg var helt ny i faget, kunne jeg græde over ikke at booke til et show, fordi jeg tog det personligt, nu mindes jeg med glæde de shows jeg faktisk har været en del af. Helt praktisk når man caster til modeugerne har man stramt sort tøj på, jeg har en tætsiddende top og læder leggins. Det kunne også være en t-shirt og en ruskindsnederdel. Man kommer ind i rummet og møder kunden (jeg giver altid hånden) – her går man frem og tilbage i flade eller høje sko og afleverer sit sedcard (et stykke papir med billeder og oplysninger (højde, mål, øjenfarve mv)). Nogle gange tager kunden et billede af en til samlingen. I dag har jeg gået 10 km og cyklet over 20 kilometer så sådan en casting dag kan godt forbrænde nogle kalorier af. Fashion Week løber af stablen d. 29/1-1/2, så nu kan jeg kun vente på, at jeg forhåbentlig bliver booket til et show. Ens bureauer udbyder nogle showpakker med en masse modeller, og i sidste ende er det kundens beslutning om de synes mit look passer ind i deres univers.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hunden Napoleon og tidlig weekend