Fashion week casting dag

Om at række hånden ud og bede om hjælp

Reklame for GoMentor

Det er ikke en hemmelighed at jeg kæmper med nogle ting. Jeg deler ud her på bloggen, men holder stadig nogle ting private og ikke deler ud af noget som andre ikke ønsker. Jeg har valgt at teame op med GoMentor (reklame) som er en online portal for samtaleterapi og coaching. Jeg er blevet koblet sammen med en psykoterapeut som jeg kan skrive ubegrænset til om mine problemstillinger, og jeg kan forvente svar indenfor 24 timer. Jeg har ikke tidligere gået hos en coach eller psykolog, men jeg får det bedre af, at snakke om de ting jeg kæmper med i hverdagen. Det er ikke altid, at jeg har lyst til at dele ud, men når jeg gør åbner hele posen sig. Jeg er en meget eftertænksom, følsom og sensitiv person på nogle områder.
Der er mange familiære og personlige emner som trænger til opmærksomhed, f.eks. min fremtid, usikkerhed, angst og sygdom. Jeg har min psykoterapeut i en måned og vil dele her på bloggen om GoMentor hjælper mig. Jeg tænker at denne form for online terapi er god, for det er ikke altid at man kan åbne op eller har noget på hjertet til ens specifikke psykolog time eksempelvis. GoMentor gør det muligt at dele ens tanker og følelser i det sekund man føler dem. GoMentor sørger for at koble dig sammen med en faglært som passer til dig – du kan bruge et søgefelt hvor man vælger visse områder man har brug for hjælp til og hvor man bor. Man kan også læse dybegående beskrivelser om de forskellige faglærte personer, og hvis man ikke connector med sin psykolog, er der mulighed for at skifte. Min psykoterapeut tilbyder endda en gratis første session, for at se om kemien er der. Hun arbejder med områder som:

  • Selvværd/ Selvtillid.
  • Opvækst i dysfunktionelle familier.
  • Job/Karriere.
  • Livsværdier.
  • Sorg og krise.
  • Grænsesætning.
  • Work/Life Balance.

GoMentors hjemmeside er nem at finde ud af, og man kan booke videosamtaler, onlinesessioner og face-face sessioner. Så det er op til en selv hvordan man vil strikke det sammen. Alle priser står også tydeligt, hvilket jeg synes er rart. Du kan tjekke GoMentor ud her: https://www.gomentor.dk

Indlæg hvor jeg delt min angst og frustrationer kan du finde her, hvor du kan læse eller genlæse nogle af de ting jeg har kæmpet med personligt:

Bland selv slik

Stille tid i min karriere og hvorfor tager vi afsted?

Kontrol som en del af hverdagen

Om tvivl, rastløshed og fremtid

Ædegilde

En af mine største modstandere

Om at føle sig forkert og ikke god nok

Min motivation kommer af ønsket om, at være “perfekt”

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion week casting dag