Om at række hånden ud og bede om hjælp

Skydning i HC. Andersens gamle hus, opdatering på FW og hvilken herlig weekend jeg går i møde

Jeg er halvt gået på weekend i dag, og gør klar til min fødselsdag. Jeg fylder 24 år i morgen, og skal have familien til brunch (mit ultimative favorit måltid). I går var jeg på arbejde for Raiine, virkelig fedt brand. Jeg mødte ind et par timer for at tage billeder til social media. Location var HC. Andersens gamle fire etager store lejlighed (hus) i Nyhavn. Det var i den grad en oplevelse at være der. Raiine har et ret råt og rockede statement, men med nogle feminine styles i blandt. Jeg fik den flotteste kjole på, både i grøn og sort. Vi skulle skyde nogle billeder indenfor og udenfor, og alle ved nok hvor koldt det var i går – så at stå på 4. sal (vidst nok), på en balkon i vinden, var virkelig en prøvelse.  Jeg er vant til de kolde skydninger, og så længe kunden er tilfreds er jeg glad. Jeg er ekstra glad i dag, selvfølgelig fordi det er min fødselsdag i morgen, men også fordi min ene booker sendte en mail lige før om, at jeg er confirmet til 2 shows (indtil videre, fingers crossed) under modeugen. Jeg er næsten lige kommet ind af døren fra pakkeshoppen, da Comme Deux (reklame) havde sendt mig en pakke. Deres produkter er meget lækre, og jeg glæder mig til at få smidt en anbefaling afsted til jer. Weekenden byder også på loppemarked på søndag. Viktoria, hendes veninde og jeg har stand på Remisen (Østerbro, runddelen) fra 10-16, så kom endelig forbi til et kig hvis du har tid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at række hånden ud og bede om hjælp