Skydning i HC. Andersens gamle hus, opdatering på FW og hvilken herlig weekend jeg går i møde

Et år ældre, fødselsdagsweekend

I weekenden fyldte jeg 24 år. Jeg synes at fødselsdage kan noget helt særligt. Jeg har ikke den samme følelse i kroppen som da jeg var barn (nok indtil jeg var 20 år), men jeg holder stadig meget af dagen. Jeg har sluppet alle mine “forventninger” til dagen, ligesom jeg har gjort med juleaften og nytårsaften f.eks. Jeg føler mig så elsket og beriget med fantastiske mennesker i mit liv, når jeg dagen efter min fødselsdag, tænker på de søde beskeder, opkald og omsorgsfulde kort jeg har modtaget. Min yndlings ting ved min fødselsdag er kortene, de ord som mine nærmeste ikke fortæller mig hver dag, men samler en gang om året på den fineste måde er højdepunktet på min dag. Jeg havde som sagt fødselsdag på en lørdag, og mine venner spurgte om jeg ikke skulle ud fredag, eller i hvert fald lørdag til en drink eller middag – jeg tænkte kort over det, men jeg synes alle fredage og lørdage lige så godt kan være “nup en drink dagen” end lige præcis på min fødselsdag. Kasper og jeg valgte at invitere min mor, far, søster og hendes kæreste til brunch (favorit måltidet).

Menuen stod på:
Friskpresset juice
Hjemmebagte grovboller
Røræg med purløg 
Kyllingepølser 
Kanelsnegle og thebirkes 
Avocado, peberfrugt, mango og vindruer 
Skæreost og nutella 

Jeg havde ikke lyst til at være stresset og denne menu var lige til at gå til. Efter gæsterne var gået ved cirka 14.30 tiden, gik Kasper og jeg en lang tur i det gode vejr. Da vi kom hjem igen ventede der en liter is fra Ismageriet på os, og det havde jeg i den grad set frem til. Smagene var hindbær sorbet, hvid chokolade og karamel. Kulden og isen havde slået os helt ud, så vi faldt i søvn en times tid om aften. Da vi vågnede satte vi “The Immitation Game” på, og hermed en anbefaling givet videre. På søndag holder jeg fødselsdag igen for hele familien og min veninder, og det glæder jeg mig til. Nu står den på Fashion Week.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skydning i HC. Andersens gamle hus, opdatering på FW og hvilken herlig weekend jeg går i møde