Et år ældre, fødselsdagsweekend

Comme Deux produkter, jeg elsker alt hvad der er lyserødt

Reklame for https://commedeux.com

For nogle uger siden, var jeg så heldig at modtage nogle produkter fra Comme Deux (reklame). Det eneste produkt jeg havde prøvet før var Disco Mask, som jeg bruger jævnligt. Produkterne jeg modtag var:

Lip oil i 3 forskellige farver. Rose, peach, red 
Blushup , rose 
Glowup, som er en brozing powder 
Serum booster, pinkdrops – hydration & radiance 
Serum booster, bluedrops – pore refining & mattifying

Jeg er vild med alle produkter til min hud og elsker at teste nye af. Jeg har en sart og sensitiv hud, så det er ikke alle produkter som går i godt samspil med min hud. Comme Deux produkterne er nemme at bruge. Serum booster er blevet min hverdags favorit. Jeg bruger pinkdrops om aften og bluedrops om morgen, efter afrensning og inden creme. Jeg bruge 5-7 dråber på valgte områder. De tørre ind med det samme og huden føles lækker bagefter, og ikke stram, som den kan med nogle produkter. Lip oil er blevet min faste følgesvend på farten. Jeg har en i min taske og en hjemme. Den tages på som en lipgloss og giver faktisk også et lækkert shine. Den fugter læberne godt og holder længe. Derudover modtog jeg to make up produkter. Jeg er ikke den skarpeste kniv i skuffen når det kommer til make up, men glowup og blushup kan jeg finde ud af. Glowup giver et naturlig tanned look uden for meget shine, hvilket jeg godt kan lide og blushup giver perfekte lyserøde æblekinder.

Kasper nævnte den anden dag, at min hud så virkelig flot ud, og han ser mig aldrig rigtig med make up, så noget må virke. Udover den effekt som Comme Deux’s produkter har, synes jeg deres design er meget unikt og smukt. Jeg er vild med alt som er lyserødt. De er både skandinaviske, minimalistiske og feminine på en og samme tid. Jeg synes også deres website spiller, og informationerne om produkterne er virkelig brugbare. Jeg kan også godt lide at jeg kan stole på produkterne og deres virkning, da min hud er alfa omega for mig, både i privaten og mht. mit arbejde.

Jeg linker lige til produkterne her, så i kan tjekke dem ud:

https://commedeux.com/collections/makeup/products/lip-love-lip-oil

https://commedeux.com/collections/makeup/products/copy-of-blushup-blush?variant=9948704047151

https://commedeux.com/collections/makeup/products/glow-up-bronzer

https://commedeux.com/collections/skin-care/products/discoskin-face-mask

https://commedeux.com/collections/skin-care/products/pink-drops-serum-booster

https://commedeux.com/collections/skin-care/products/blue-drops-serum-booster

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et år ældre, fødselsdagsweekend