Comme Deux produkter, jeg elsker alt hvad der er lyserødt

Modeuge nummer 1000

I tirsdags startede min modeuge. Modeuge er den tid på året hvor København er ramt af farvepasteller, trafikpropper og street fotografer. Jeg har gået rigtig mange fashion weeks både i ind og udland, og jeg må sige: følelsen er den samme. Der er en helt speciel vibe backstage både før, i mens og efter showet. Det er forskelligt hvor travlt jeg har haft, nogle gange har jeg løbet forsinket til hvert show og andre har jeg haft tid til events mm. Jeg nyder FW fra fitting til øjeblikket hvor jeg træder ud på catwalken. I tirsdags var jeg til fitting for Jesper Høvring, som jeg gik show for onsdag aften. Han bookede mig fra da jeg var purung, og jeg må indrømme, at jeg ofte har været lidt nervøs for at gå i hans lange flotte kjole med slæb ned af trapper (samme scenario i går, men heldigvis gik det fint). Efter Jesper Høvring skulle jeg direkte videre til Søren Le smidt visning.

Fashion week step by step:

Tirsdag: fittings, samt Lukas Graham koncert med min søster. Det var sådan en fantastisk oplevelse og jeg græd flere gange. Vi kom i så god tid, at vi stod helt foran, hvilket er længe siden jeg har gjort til en koncert.

Onsdag: Le Management lounge event. Le Management valgte at holde en spa eftermiddag hos Dagna Spa for os modeller. Dagna Spa ligger på Frederiksberg og var helt igennem fantastisk. Der var lounge område, mudderbad, boblebad, stort varm vands bassin, sauna (med saunagus), lækre forfriskninger og flot indretning. Jeg nåede kun at være der en times tid og snakke med nogle virkelig søde unge modeller, inden jeg skulle møde på Nobis hotel for Jesper H. Showet for Jesper Høvring foregik midt inde i byen på et hotel, og vi skulle gå ned af 4 etager trapper i høje hæle. Mit første outfit var et jakkesæt i sort blonde og derfor gik det nemt, det andet outfit var en lang grøn palliet kjole med slæb med en lang sort kappe udover med slæb. Vi havde gangprøve i tøjet også med skift (det er faktisk altid meget rart, så man lige ved hvor lang tid det hele tager) og vi endte med at gå 12 gange op og ned fra 4 etage i alt. Kjolen gjorde heldigvis hvad jeg ville og der var ingen problemer. Jeg skulle smide kappen på vej ned af trappen og slæbe den efter mig, hvilket gjorde outfittet nemmere. Lige inden showet skulle starte blev vores skifte sted flyttet fra en gang og op til starten af trappen, hvilket gav lidt eksta trin til os. Backstage var der en rigtig god stemning, både i make up/hår stolen og blandt os modeller. Jeg synes det er rigtig nemt at falde i snak med mine kollegaer. Håret var simpelthen en pinsel, tit ser noget hår fantastisk ud, men det er ikke så fedt for os modeller. Vi fik et kilo hårlak føntørret i opad og håret var helt skrabet og stift. Direkte efter showet for Jesper H skulle vi videre til visning for Søren Le Schmidt og her trådte den typiske fashion week stress ind. Vi skulle skifte til Sørens tøj på Nobis og lade vores ting ligge, skynde os ud i biler som kørte os til næste destination, da vi ankommer er alle stilletterne for små og en assistent må hente sneakers til os, og derved bliver visningen forsinket. Da vi skulle tilbage til Nobis havde vi jo ikke vores eget tøj med, og måtte etage tilbage i Sørens tøj (som ikke var meningen). Visningen gik godt, men hold nu op et kaos der kan være op til et show.

Torsdag: Tidlig aftensmad på Hard Rock Cafe med Kasper, for at fejre hans nye job. Han fik burger m. fries og jeg veggie fajitas som smager virkelig godt.

Fredag: Jeg skulle have været til modeuge fest hos Le Management i kødboderne, men min veninde Ditte holdte middag for alle os gynmasie piger, og det valgte jeg at prioritere. Jeg ville gerne have været forbi og hilst på mine bookere, men ellers er det ikke så meget mig. Jeg er ikke venner med mine modelkollegaer, ikke at jeg ikke kunne blive det, men modeuge fester mm. er ikke det som står højt på min liste. Jeg har flere gange haft min søster med til arrangementer og det gør det selvfølgelig sjovere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Comme Deux produkter, jeg elsker alt hvad der er lyserødt