Modeuge nummer 1000

Easis Bean Snack, min nye favorit på farten

Reklame for Easis uden tilsat sukker

 

Jeg er stolt brandambassadør for Easis, men selvom man er ambassadør er det ikke ensbetydende med, at man kan lide alle brandets produkter. Det er ikke tilfældet med “bean snack” (sojabønner) fra Simply sortimentet. De findes i smagene tamari og havsalt og der er 30 gram i en pose. Der er cirka 120 kalorier i en pose, der er et højt protein indhold,  de er veganske samt ikke tilsat sødemiddel (det er jeg fan af). De smager vitterligt hamrende godt, og jeg har en pose med i tasken where ever I go. De stiller den lille sult og er et sundere alternativ til mange andre fødevarer, som jeg sætter pris på i og med mit arbejde ikke byder op til en snickers i pausen. Jeg brugte dem også i går til min fødselsdag som knas i salaten og de blev rost af mine veninder. Simply er et nyt tiltag hos Easis, da de ønsker at producere sunde produkter uden sødemiddel og raffineret sukker. Hermed en anbefaling givet videre lige fra smagsløgene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modeuge nummer 1000