Easis Bean Snack, min nye favorit på farten

Det perfekte tapas bord

I søndags holdte jeg fødselsdag for familie og venner, det var en succes og en meget hyggelig eftermiddag. Jeg havde valgt at servere tapas og isbar til dessert. Jeg vil selv sige, at det var det perfekte tapasbord og det blev også rost, så jeg smider lige menuen herunder til inspiration:

Dip:
Aioli
Klassisk humus
Soltrørret tomat humus
Grøn Pesto
Rød Pesto

Oste: 
Emmentaler
Brie
Brie med trøffel
Skæreost
Philadelphia neutral
Philadelphia hvidløg og urter
Smøreost med hvidløg fra Castello

Kød:
Silkeskåret kyllingepålæg
Økologisk oksespegepølse m. peber
Hvidløgsspegepølse
Serrano skinke
Chorizo
Italiensk pølse

Grønt:
Oliven
Soltørret tomater
Agurk
Tomat
Gulerødder
Rød snack peber
Røde druer

Salat:
3 forskellig slags kål
Avocado
Æble
Bean snack havsalt fra Easis

Brød:
Ciabatta flute
Grov flute
Svensk knækbrød
Økologisk kerne knækbrød

Andet:
Nødder

Dessert: 

Jeg havde købt isbærger i Søstrene Grene, da jeg ikke hr 17 ens skåle. Jeg havde købt 8 slags is: vanilje, stracciatella, chokolade, jordbær, nougat, kokos, oreo og daim og dertil forskellige vafler og flødeboller. Jeg er ikke en kagepige, men derimod stor fan af is.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Easis Bean Snack, min nye favorit på farten