Det perfekte tapas bord

Lækker mad og lækre mennesker

Jeg har haft en rigtig skøn, travl, spændende og faktisk mentalt hård uge. Alt fra poler på bureauet, til foredrag, samtaler og møder, terapisessioner, handy woman arbejde med hjælp fra min far (selvfølgelig), lægebesøg, administrativ model arbejde, træning, blogarbejde, IT-arbejde af bedste evne og en masse mere. En uge som de fleste danskere kender til. I løbet af ugen har jeg haft forskellige aftaler hvor mad har indgået, og de cafeer jeg har været vil jeg gerne lige anbefale.

Gló Food i Magasin. Denne cafe ligger nederst i Magasin og serverer lækker, nordisk, økologiske mad både med veganske og vegetariske muligheder. Min veninde fik sæsonens suppe med brød og humus til (80 kr), og jeg sweet potato fries med vegansk mayo (29 kr). Dertil en grøn juice: med kål, agurk, ingefær og citron vidst nok (45 kr). Det hele var rigtig lækkert, og jeg synes at priserne var rimelige. Jeg var med til Gló’s åbning i 2017, og der fik jeg hele menukortet i små retter. Jeg kan virkelig anbefale deres mad.

Café 1104 i Ballerup. Jeg er selv vokset op i Ballerup, og måske nogle af jer kommer derfra. I hvert fald fik min mor jeg rigtig god mad på Cafe 1104 i går, inden vi skulle til foredrag. Jeg fik en juice med ingefær, æble, hyldeblomst og gulerod, samt en sandwich med øko falafel, grønt, humus og urtemayo. Det smagte virkelig godt, og min mor roste også hendes mad. Hun fik panini med kylling og pesto.

I sidste uge var jeg på Ricco’s kaffebar i Valby med min far. Der var virkelig hyggeligt, og deres friskpresset juice med æble, citron, ingefær og gulerod var særdeles god, men også stærk.

Her til morgen har jeg været forbi Devote Agency og kigge på deres forårsnyheder. Jeg har konstant regntøj på og er konstant våd. Jeg hiver mit tørre stativ frem hver dag for at smide handsker, tøj, net og sko på det. Jeg glæder mig til at solen kigger lidt frem igen. Som altid er det en fornøjelse at besøge Devote agency, de er så mega søde og imødekommende. Jeg kom hjem med nogle goodies derfra, men da det er forårsnyheder, kan jeg ikke linke til dem helt endnu. Det lover jeg, at gøre når de forskellige styles kommer online.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det perfekte tapas bord