Giv dit blod, er du bloddonor?

En helt igennem glad følelse, starten på noget nyt

Kjolen er en gave fra NoaNoa 

Jeg traf et valg da Kasper og jeg var ude at rejse, om at jeg ikke skulle være fuldtidsmodel længere. Med det mener jeg, at jeg skulle finde et job ved siden af mit modelarbejde, da jeg alligevel ikke er på arbejde som model hver eneste dag. Den fritid jeg havde i min hverdag skulle fyldes ud med noget indholdsrigt. Modellivet er ikke en livstil, som er særlig tryg og jeg trives ikke godt med den. Jeg kan stadig godt lide at lave modelarbejde, men jeg mangler struktur, økonomisk sikkerhed, udfordringer og kollegaer i min hverdag. Den sidste uges tid har jeg været i Hellerup, og det har været fordi, at jeg er blevet en del af Blitz PR teamet, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg har erfarring fra tidligere stilling i PR branchen og føler derfor, at jeg både er tryg i mit nye arbejde samt bliver udfordret, hvilket er rigtig godt for mig. Stemningen på kontoret og de arbejdsopgaver jeg er blevet givet, passer lige mig, og jeg glæder mig til at komme rigtigt i gang. Maria som ejer Blitz PR er en meget varm, skøn og imødekommende person og det sætter jeg stor pris på. PR feltet finder jeg rigtig interessant og lige nu er det den rette hylde for mig, i har dog ikke set det sidste til mig på catwalken. Modelarbejdet bliver passet samtidig med at jeg er hos Blitz. I må have en fantastisk weekend.

Smukke blomster jeg fik af min chef i dag 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giv dit blod, er du bloddonor?