En helt igennem glad følelse, starten på noget nyt

A STAR IS BORN, EN FANTASTISK FILM

Jeg var længe om at komme ind og se “A Star Is Born”. Min søster og jeg havde lavet aftalen tilbage i november vidst nok, men vi kom så afsted i går. Jeg havde glædet mig rigtig meget til at se filmen – og jeg græd, græd, græd og græd lidt mere. Mit ansigt var helt hævet da lyset tændte efter endt film. Jeg har siddet og arbejdet her til morgen og hørt soundtracket over and over. Nu græder jeg igen, jeg får ondt i maven og ondt i hjertet. Jeg synes det var en helt fantastisk film, den var så gennemført, ægte og rørende. Kemien mellem Bradley Cooper og Lady Gaga var insane. Jeg blevet forelsket i dem begge og deres stemmer. Jeg levede mig så meget ind i filme, at jeg havde svært ved at spise mit slik. Jeg kunne sagtens gå i biografen og se den endnu en gang. Så hvis du ikke har set den, SKAL DU SE DEN. Det er en af de bedste film jeg nogensinde har set. Filmen satte også nogle tanker i gang hos mig. Jeg tænker faktisk rigtig meget over mange ting for tiden. Kind a spoiler nu. Jeg elsker Kasper højere end jeg troede jeg kunne elske et andet menneske, og hvis der skulle ske ham noget og han ikke var her mere, tror jeg faktisk ikke at jeg har lyst til at være her længere (læs: vi har ikke børn endnu). I hvert fald efter at have set filmen blev jeg rigtig lykkelig over mit forhold, min familie, veninder og relationer generelt. A STAR IS BORN var spækfyldt med kærlighed og jeg synes også den var uretfærdig, og jeg havde slet ikke set slutningen komme. Efter at have været sammen med en stor film elsker i mange år, ved jeg at der skal komme et eller andet “stort” i løbet af en film, men stadig – den rev tæppet væk under mig. Jeg er i hvert fald ikke færdig med den indeni kan jeg mærke.

Reklame. Kjolen er modtaget i gave
Kjolen er fra Sofie Schnoor og kan købes her: http://www.sofieschnoorwebshop.com/vare/5656-sofie-schnoor-dress

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En helt igennem glad følelse, starten på noget nyt