A STAR IS BORN, EN FANTASTISK FILM

GoMentor, hvordan har online terapi hjulpet mig?

Reklame for GoMentor 

GoMentor (reklame) har jeg skrevet om her: Om at række hånden ud og bede om hjælp og vil derfor ikke gå i detaljer med hvordan sitet virker, men mere om hvordan det har hjulpet mig.

Jeg har gået til online terapi i en måned hos GoMentor. Jeg har været koblet til en dygtig psykoterapeut, som har hjulpet mig med mange områder. Områderne vi har berørt er angst, spisevaner, livskrise, livsglæde, alvorlig sygdom, død, spørgsmålet: hvor skal jeg hen nu?, forståelse for hvem man er, prioritering af en selv, meditation og fjerne fokus fra det negative.

Jeg er ikke en negativ person og maler ikke dommedag på væggene, men jeg kæmper med nogle ting selv psysisk også har jeg mange alvorlige og frustrerende situationer i mine nærmeste kreds. Det fylder rigtig meget, og derfor havde jeg brug for at snakke med en professionel person omkring disse, selvom mine veninder og familie også er gode at snakke med. Min psykoterapeut, lad os kalde hende L, tog mig igennem flere øvelser og prøvede at spørge meget ind til min familiebaggrund, ønsker, drømme, fremtid, fortid mv. Hun stillede nogle spørgsmål som jeg ikke har tænkt over længe, og som satte flere tanker i gang. L var også rigtig god til at give støttende og rosende ord med på vejen, på den professionelle måde, som virkelig også gav mig noget selvværd og overskud tilbage. Jeg har fået nogle værktøjer med som jeg kan bruge i min hverdag, jeg har fået afklaring på nogle ting og styrring på nogle tanker. Hvis jeg skal tage udgangspunkt i et emne som ikke er for privat er det at prioritere mig selv. Som L skrev til mig, hvordan skal jeg være et godt menneske udadtil hvis jeg ikke passer på mig selv. Det har været svært for mig i mange år ikke at sætte andre først og have en balance i forholdet mellem mig-mig og mig-andre. Vi tog også fat i min modelkarriere, hvad den har givet og taget fra mig. Hvor jeg er på vej hen nu mht. job og uddannelse og hvordan man vælger det rigtige?

Et mere personligt emne er et nært familiemedlems død. Personen gik bort mens Kasper og jeg var ude at rejse, og det har fyldt ekstremt meget. Det har vi skrevet meget om, og L kom med den ide at jeg kunne skrive et brev til afdøde og få ord på de følelser jeg havde, og få fortalt det usagte. Det synes jeg var et godt råd. Jeg skal ikke gøre mig klog på om, at møde fysik op til en samtale er bedre end online terapi. Men i hvert fald havde det både nogle fordele og ulemper for mig.

Positive ting ved GoMentor:

Svar indenfor 24 timer
Man får en mail når ens mentor har svaret en (det var en god ting for mig, for så blev jeg mindet om at jeg skulle prioritere mig selv)
Have mulighed for at tømme hele posen når man er sur, frustreret, ked af det eller noget tredje. Man kan bare lige logge ind også skrive hvad man føler lige nu og her, i stedet for at vente til næste onsdag hvor ens fysiske tid er og der har man måske glemt hvad man følte i øjeblikket.
Professionel rådgiving, sparring og vejledning
En person som ikke kender dig eller din familie i forvejen og kun tager udgangspunkt i det du vælger at dele

Mindre gode ting ved GoMentor:

Personligt for mig har jeg svært ved at prioritere at skrive til L, ikke selve at skrive i stedet for at snakke, men jeg får det ikke gjort hvis jeg har travlt. Jeg skrev enten slet ikke til hende eller helt vildt i nogle dage. Der havde det været en fordel for mig at møde fysisk op og snakke med L. Jeg ved, at det er muligt via GoMentor at have online videosessioner samt bestille tid til fysiske sessioner, hvis det med skriveriet ikke lige passer til en. Det er mit eget ansvar at bruge GoMentor, og vælge det redskab til, så det er mere en mindre god egenskab hos mig end hos GoMentor. Jeg har svært ved at prioritere mig selv, som faktisk er en af de ting som L og jeg arbejdede/arbejder på.

Jeg har mulighed for at tage endnu en måned hos L og hvis det bliver aktuelt deler jeg selvfølgelig ud omkring mit videre forløb.

I kan finde GoMentor her: http://gomentor.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A STAR IS BORN, EN FANTASTISK FILM