GoMentor, hvordan har online terapi hjulpet mig?

Eagle Tonic og fredagsbar lige til døren

Modtaget i gave 

For et par uger siden blev jeg overrasket med en kasse fra et bud. Jeg var ikke hjemme og kassen blev leveret til min søde cykelhandler. Da jeg åbner den store hvide flamingokasse, lå der flere slags tonicvand, en flaske gin, en gingerbeer, et granatæble, agurk og lime. Desuden var den fyldt med isterninger, så egentlig kom fredagsbaren til os. Det var perfekt timing da vi skulle fejre Kaspers nye job og FW var slut.

Eagle har lanceret nye tonic vand med henholdvis smagene, “idian”, “cucumber and lime” og “pink pomegranate”. De er mix til din gin & tonic. Eagle produkterne er alle økologisk og danske, hvilket giver plus i min bog og derudover smager det jo bare godt. Flaskerne jeg modtog var på 250 ml, og blandet med gin var der 1 drink per flaske. Jeg kunne rigtig godt lide smagen “cucumber and lime”, men “pink pomegranate” gav virkelig også en fin farve.

Fun fact: Den populære gin & tonic-drink har sin oprindelse helt tilbage i 1857 i Indien, da briterne koloniserede landet. De var ikke vant til malariamyggen og lærte derfor at drikke tonicvand med kinin i for at holde myggene væk. Kinin stammer fra kinabark og giver tonicvandet sin bitre, forfriskende smag. For at gøre både drinken og tilværelsen lettere, tilføjede de gin – og en ny drinkfavorit var født! (presse materiale var Eagle)

For mange år siden, drak jeg heftig torsdag-søndag, nu her på mine ældre dage bliver det til et par gange om året. Det kan være et par glas vin eller champagne, men jeg kan også godt lide en indbydende og god drink. De kriterier lever mit gin & tonic kit op til. Jeg skal mødes til fredagsbar i morgen med mine veninder og der kommer højst sandsynligt gin & tonics på bordet.

Jeg linker lige til deres hjemmeside her, så kan i tjekke det ud inden indkøb til fredagsbar i morgen: https://eagledrink.com/da/produkter/eagle-tonic/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GoMentor, hvordan har online terapi hjulpet mig?