Little Prince og Miss Q

Opdatering på ugens løb og en fantastisk weekend

Smykkerne på billedet er modtaget i gave, fjæset er præget af tømmermænd 

Jeg er lige kommet hjem fra biografen i Valby efter at have set “Unge Astrid” med min mor. Vi var også et smut forbi “cafe on the six” og få lækker frokost. Jeg fik avocado madder på stenalderrugbrød med ruccola og pesto dertil en smoothie med spinat, avocado, banan, ingefær og rismælk. Min mor fik lakse sandwich med pesto og en hyldeblomst saft. Det er min yndlings cafe i Valby. Inden frokost gik vi en lang tur på Vestre kirkegård i det fantastiske vejr. “Unge Astrid” var rigtig god og kan i den grad anbefales. Min mor jeg kan godt lide at se danske film (som har en mening og et stærkt budskab) sammen så det var en perfekt søndag eftermiddag. Jeg blev også rørt op til flere gange. Morgen stod på rengørringen og klargøring til en ny uge. Denne uge har været rigtig travl og weekend trængte jeg til, da klokken slog 16 i fredags. I fredags stod menuen på durum, billig vin og gamle MGP numre med mine skønne skøre veninder. I går havde Kasper og jeg en fridag sammen og der blevet ordnet praktiske ting, taget til event, gået mange kilometer i det gode vejr, set x-factor og film og sovet en smule længe. Mit nye job er rigtig spændende og jeg er meget glad for at være der (kontor stemningen er top nice), men jeg er også i konflikt med mig selv. Jeg kan godt lide at præstere 100 procent, men også kunne alting med det samme, og selvom jeg har erfarring fra lignende stilling, skulle jeg faktisk lære ret mange nye ting – hvilket både er udfordrende men som også skræmmer mig lidt. Jeg har valgt at have en måned mere med min coach fra GoMentor og vi vil tage fat i kontrol/kontroltab, hvilket jeg tror vil være gavnligt for mig. I morgen skal jeg skyde for ELLE og det glæder jeg mig meget til. Skydningen skulle havde været i torsdags, men vejret var ikke godt til en udendørsskydningen og blev derfor rykket. Det gjorde at kunne jeg tage til Julie Sandlau event med Blitz PR samt tage et par møder i blogger regi.

 

2 kommentarer

 • Avocado og stenalderbrød rocker bare sammen.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Augusta Beyer

   Jamen det gør det virkelig, og jeg har aldrig så pæne avocadoer som cafeer og jeg bager ikke stenalder brød længere, så skønt at jeg kan få det andetsteds! Knus og god dag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Little Prince og Miss Q