Opdatering på ugens løb og en fantastisk weekend

Elle advertorial skydning

Højt humør, kold ind i kernen, trætte stænger og en top nice dag. Dagen har stået på skydning for Elle Danmark og Frankrig. Serien var en advertorial for bilmærket DS og vi var på to forskellige locations. Første location var på taget af et parkeringshus foran marmorkirken, der var blå himmel og den mest fantastiske udsigt over København. Looket var fransk chic og jeg havde røde læber og ternet suit på. Anden location var ved 8-tallet på Amager hvor der var nogle rigtig fede bygninger og udsigt over vandet. Der tog vi også en hurtig frokost, smørrebrød med kartoffel og avocado, virkelig lækkert. Jeg har ikke skudt for Elle før og jeg blev rigtig glad da jeg blev booket til denne serie. Teamet var super cool og søde, jeg kendte make up artisten Sidsel rigtig godt og ellers er skydninger for det meste bare fuld af fed energi. Jeg kan godt indrømme at det var RØV koldt at skyde udendørs idag. Selvom solen brød frem fra tid til anden var det stadig ikke forårsvarmt. Kunden var rigtig glad for resultatet hvilket gør mig glad og dagen gik bare nemt. Serierne kommer ud lidt senere på året, men jeg er faktisk ikke helt sikker på hvornår, men jeg deler selvfølgelig billeder med jer. Nu skal jeg have trænet mig varm med “A star is born” i ørene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatering på ugens løb og en fantastisk weekend