Elle advertorial skydning

Et smut til den dejligeste ferie ø

Min familie er fra Bornholm og i går var vi et smut forbi den dejligeste ferie ø, for at besøge min farmor og farfar. Jeg var afsted med min far og søster, og vi hyggede os rigtig meget.

Noget som vi måske ikke havde tænkt over var, at hele øen var lukket. Bornholm er præget ekstremt af sommerturisme og åbner først op til påske. Vi kunne finde én restaurant som var åben, men de lavede heldigvis god mad. Resten af øen var simpelthen bare lukket, og vi kunne hverken købe flødeboller, bolcher, is eller andet som vi plejer. Jeg elsker stort set alle bornholmske specialteter og var derfor ret skuffet over, at jeg ikke kunne få nogle sager med hjem. Vi besøgte både mine bedsteforældre i deres hjem, men vi var også forbi Svaneke, Snogebæk og Pederske. Bryghuset i Svaneke valgte vi at spise frokost på, og selvom jeg ikke er den største smørrebrøds fan faldt valget på smørrebrød med fiskefrikadeller og rødspættefilet. Det smagte virkelig godt.

Vi kørte faktisk øen tynd fordi vi havde en del timer som skulle slåes ihjel, alligevel går de jo hurtigt i godt selskab og selvom dagen stod på fra 06-00, var det det hele værd. Jeg er ret ked af, at mine bedsteforældre ikke bor tættere på mig, og sætter derfor stor pris på at besøge Bornholm fra tid til anden. NU ser jeg i den grad frem til weekend snart og en masse kvalitetstid med Kasper. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elle advertorial skydning