Et smut til den dejligeste ferie ø

Ugens højdepunkter

Kjole fra And Less 

Jeg har haft en fantastiske uge. I mandags var jeg på arbejde for ELLE og i onsdags var jeg på Bornholm med min søster og far. I torsdags blev jeg confirmet til et show i Illum på torsdag 7/3 og det glæder jeg mig meget til. Ellers har ugen stået på par-middag, flytning og selvfølgelig arbejde. Weekenden har heldigvis været Kaspers og min helt alene. Vi har i den grad savnet hinanden og ingen planer var vores planer. Selvfølgelig skulle der handles, gøres rent og andre gøremål, men vi har haft en masse tid til bare at slappe af. Vi er også ramt af sygdom herhjemme, så sengen har været vores bedsteven. I fredags var vi til stor 2 x 25 års hos nogle af vores bedste venner. Mine veninder er guld værd, og Kasper elsker dem, så vi hygger os meget i hinandens selskab. Vi festede og drak som back in the days, og vores stænger var helt færdige i går. Jeg er ikke vant til at drikke mere og til min egen overraskelse vandt Kasper og jeg den store beerpong turnering, uden at jeg gik i gulvet. Jeg fik ikke bolden i en eneste gang pånær vinder skuddet. Da vi kom hjem hev jeg toastmaskinen frem, for vi skulle i hvert fald have natmad med ekstra ost.

Jeg har desværre ikke fået trænet så meget som jeg gerne ville i denne uge, men jeg har cyklet små 20 kilometer hver dag og danset en hel nat. Nu skal jeg dyrke yoga en times og give lidt kærlighed til den trætte krop.

Øreringe fra Wille Jewelry 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et smut til den dejligeste ferie ø