Ugens højdepunkter

Min nye addiction

Min nye addiction er smoothie bowls med raw blend fra “Organic Human”. Jeg har både den grønne og blå variation, og man kan slet ikke smage alle de sunde ting som er i blandingerne (hvis man nu var nervøs for det). Jeg blander det med frosne jordbær/hindbær, yoghurt, bønner og appelsin eller ananas, for det er lige hvad jeg har haft hjemme, men alt kan jo bruges. Jeg vil især gerne prøve med mere grønt som spinat og broccoli, og tilsætte plantemælk og citron. Jeg bruger altid min stavblender til at mikse. Sund mad betyder rigtig meget for mig, og disse raw blends er perfekte til min livsstil også smager det bare hamrende godt.

Den grønne indeholde blandt andet: moringa, grønkål, hvedegræs, chaifrø, spirulina, chlorella, byggræs

Den blå indholder blandt andet: Lucuma, chaifrø, blåbær, acerola, acai

Jeg har også den gule pose som er en protein blanding og det hele er økologisk.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens højdepunkter