Modeshow i Illum

Kontrol/kontroltab og spisevaner – hvor langt er jeg nået nu?

Reklame for GoMentor 

GoMentor har jeg delt flere indlæg om her på bloggen. Jeg er gået i gang med en måned mere sammen med min psykoterapeut. Vi har sat fokus på kontrol og kontroltab. Helt enkelt føler jeg mig bedst tilpas når jeg har kontrol og det er grænseoverskridende for mig når jeg mister kontrol. Min mentor har givet mig en opgave som lyder: når jeg mister kontrol hvordan har jeg det så efterfølgende og hvad udløste tabet. Den opgave har jeg arbejdet på, og en af tingene jeg ikke er god til, er at være afhængig af andre. Jeg kan godt lide at kunne ordne mine ting selv og ikke vente på et svar eller andet, som forsinket mit dag/arbejde mv. Jeg siger ikke at det er god egenskab overhovedet og derfor arbejder jeg også på det. En af mine trickere til kontroltab er når jeg bliver sulten, jeg kan simpelthen ikke holde ud at være sulten. Det har selvfølgelig ikke noget konkret med en psykoterapeut at gøre, men det er noget vi har fundet ud af sammen. Når mit blodsukker falder bliver jeg irritable og kan ikke holde overblik. I samme boldgade har vi arbejdet med spisevaner, motionsmønstre og emner relateret til mad. Det er ikke en hemmelighed at min “modelkrop” kræver en hel del arbejde og rygrad, og det kan nogle gange også være svært at være i, og derfor har vi også taget fat i de problemstillinger. Jeg giver langt mere slip fredag/lørdag end tidligere og drikker også alkohol fra tid til anden, men tankerne fylder stadig meget og det er dem vi prøver at få styr på. Min mentor er god til at snakke mig igennem et pågældende problem, gribe det an fra flere vinkler og være interesseret i mig og min historie.

I kan tjekke Gomentor ud her: https://www.gomentor.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modeshow i Illum