To helt uventede og gode ting på meget kort tid

Jeg var så heldig at blive inviteret til et pilates event med Le Management. Vi skulle møde op hos Pilatescph i vores pilates tøj og ellers var jeg faktisk ikke klar over, hvad jeg gik ind til. Jeg troede at jeg var i god form, som jeg sagde til træneren, men hold nu op hvor gjorde det ondt. Instruktøren forklarede, at det var fordi jeg brugte nogle muskler som jeg normalt ikke gør. Det var også hårdt for min krop at aktivere muskler som ikke bliver brugt hver dag. Man kan ikke lære pilates teknikker på en time, men det er en træningsform som jeg gerne vil være bedre til. Vi fik en sindssyg god goodiebag med både yogablok og 10-turs klippekort til Pilatescph, så jeg har ingen undskyldning for ikke at prøve det af.

I går aftes var jeg til koncert i Skovvejskirken i Ballerup sogn. Min mor havde invitereret mig. Det var Laura fra X-Factor som kom og sang. Hun var humoristisk, åben og ærlig, kæk og så sang hun bare fantastisk. Gennemsnitsalderen var nok 60 år, men alligevel fik hun alle op fra stolene, alle sang med og havde hænderne i vejret. Hun var helt eminent i hendes sangvalg og hendes måde at formidle gospel på. Det var virkelig en uventet befriende oplevelse, som i den grad gjorde indtryk på mig. Det gjorde også ondt at høre hende fortælle nogle episoder fra under og efter X-Factor. Mange af de sange hun sang, satte en masse følelser og tanker i gang hos mig og jeg græd under 4-5 stykker.

I dag åbnede Gló Food på Værnedamsvej i København. Kasper og jeg var til lægen inde i byen og tænkte at vi ville stoppe hovedet forbi, for at få deres åbningstilbud. De solgte deres thaisalat for 10 kr (til de første 500 kunder), og her hørte en Ayoola kaffe med som er en økologisk cold brew med henholdvis hyldeblomst/citron og ingefær/lime. En spontan frokostdate, som vi har alt for sjældent.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrifter på bananmuffins og grøn smoothiebowl, inspiration til træning og min weekend i grove træk