To helt uventede og gode ting på meget kort tid

Fugtet hud, glød og bløde læber

Reklame for Comme Deux

Nu har jeg brugt Comme Deux et godt stykke tid og min hud har reageret rigtig godt på produkterne. Jeg vil faktisk sige at den nærmest er blevet afhængig.

Jeg bruger Serum booster blue drops til at mindske pore og pink drops til fugt og glød. Jeg bruger 5-7 dråber i valgte områder. Min næse er den som får mest kærlighed faktisk med begge drops, men ellers har jeg bare sensitiv hud. Min hud kan næsten skrige på pink drops da jeg behøver meget fugt. Jeg bruger Serum Boosters efter rens af ansigt og efter bad.

I dagligdagen bruger jeg Glowup bronzing powder. Nu hvor jeg ikke har særlig meget farve i huden på denne tid af året (countdown til Egypten i påsken), giver Glowup den perfekte sommerglød som jeg er fan af.

I min taske finder du altid Lip Love som er en lip oil. Hvis mine læber begynder at sprække eller er tørre skal jeg bare bruge den en dag og dagen efter er de som nye. Jeg får også tit at vide at mine læber behøver meget fugt af make up artister.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To helt uventede og gode ting på meget kort tid