Fugtet hud, glød og bløde læber

Opskrift på bananmuffins og smoothie bowl med bær

Jeg kan rigtig godt lide at bage, jeg kan rigtig godt lide at være i køkkenet og især i weekenden går jeg i gang. Så kan jeg lave en masse lækre sager til ugens løb.

Her kommer endnu en opskrift på bananmuffins (jeg udgav også en i sidste uge):

12 store muffins:
4 store modne bananer
7 små æg eller
150 gr mandelmel
70 gr mørk chokolade
1 spsk honning

Stavblend alle ingredienserne pånær chokolade, den skal hakkes i ønskede stykker. De smager så godt og er så svampede. Jeg gav dem cirka 12 minutter på 200 grader varmluft.

Smoothie bowl:
En halv frossen banan
Frosne jordbær, hindbær og blåbær 1/3 af hver
4 stykker frossen broccolistok
Rismælk eller andet plante mælk
Saften fra en halv citron
1/2 protein raw blend uden top
1 tsk vitamin raw blend fra organic human med top

Jeg har lavet smoothie bowls de sidste weekender, og jeg synes de har smagt ret meget af spinat. Jeg har ikke puttet meget i, men jeg har brugt raw blends hvor der blandt andet har været grønkål i. For mig må der gerne være mange grøntsager i min morgenmad, men det skal stadig smage sødt. Jeg har også brugt protein blend og nu har jeg endelig fundet ud af, at det er den smag jeg ikke er så vild med, så i stedet for at bruge en teske med top i min smoothie er jeg gået ned på en halv teske uden top. Nu kan jeg sagtens lave en grøn smoothie med spinat uden at have lyst til at smide den ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fugtet hud, glød og bløde læber