Opskrift på bananmuffins og smoothie bowl med bær

Afsluttet forløb hos GoMentor

Reklame for GoMentor

Nu er mit forløb hos GoMentor afsluttet. Jeg har delt flere indlæg om mit forløb på bloggen, som du nemt kan finde her:

GoMentor, hvordan har online terapi hjulpet mig?

Om at række hånden ud og bede om hjælp

Kontrol/kontroltab og spisevaner – hvor langt er jeg nået nu?

Jeg har været signet op til GoMentor i 2 måneder (Reklame), og jeg har arbejdet meget med mig selv. Det har været to måneder hvor min mentor (psykoterapeut) og jeg har gennemgået emnerne madvaner, kontrol/kontroltab, skyldfølelse og samvittighedskvaler, eksistentiel livskrise, studie/job, død/sorg, familierelationer, kæreste forhold, når roller skrifter i forældre-barn relationen, personlighed generelt og det “at kunne sige fra”. Det har været mange tunge emner vi har dykket ned i, men jeg synes vi har givet hver især lov til at fylde.

Hun har spurgt meget ind til min forældres skilsmisse, mit forhold til Kasper, hvordan jeg er som person og har virkelig interesseret sig for mig (det har jeg i hvert fald følt).

Der har været gange i forløbet hvor jeg slet ikke har haft lyst til at skrive til hende, og andre hvor det var præcis det jeg havde brug for, bare at lade fingrene hamre løs på tastaturet og få følelserne ud. Hun kunne også vende og dreje mine dilemmaer på en helt anden måde end mine nærmeste kan, fordi hun er en “ude fra”. Hun kender kun til min histore fra hvad jeg vælger at dele, og hun er uddannet og tolker noget andet fra mit skriv end hvad Kasper eksempelvis ville gøre.

Jeg følte mig utrolig tryg hos min mentor og hun stillede mig en masse spørgsmål som jeg skulle forholde mig til. Spørgsmål jeg både var enig og uenig i. Spørgsmål som både fik tankerne og mig selv på arbejde. Jeg har fået brugbare værktøjer som jeg kan tage med videre, når jeg står i situationer jeg kan have svært ved at håndtere og jeg har fået “opklaring” på nogle ting. Hvorfor muligvis jeg reagerer som jeg gør og hvorfor jeg føler som jeg gør.

Jeg vil hånden på hjertet anbefale GoMentor. Som jeg har skrevet i mine tidligere indlæg synes jeg, at det er rart, at kunne fortælle i nuet om mine følelser. Man kan forvente svar indenfor 24 timer, som giver en form for tryghed og sidst men ikke mindst så GoMentor hjulpet mig. Min mentor har formået at åbne mine øjne for mig selv. At jeg – som individ også findes, og at jeg skal være der for mig og ikke altid alle andre. Jeg må gerne slappe af selvom min to-do ikke er krydset færdigt og jeg må gerne sige fra hvis jeg ikke er mentalt ovenpå. Jeg vil nu sige, at jeg stadig skal arbejde med de ting som min mentor og jeg har været igennem. Emner som madvaner, “at sætte andre først” og kontrol slipper jeg nok aldrig helt af med og det er også okay. I forhold til kæreste forhold spiller det bare og jeg mærker også mere hvad jeg gerne vil i forhold til karriere og studieliv. Emner som sorg og død kommer jeg ikke nærmere ind på end hvad jeg har gjort tidligere. Det er bare hårdt og for personligt alligevel for nu, og når man skriver om død, er der ofte andre indblandet end en selv og dem skal man behandle med respekt og værdighed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på bananmuffins og smoothie bowl med bær