Afsluttet forløb hos GoMentor

En opdatering på de sidste par uger

Det er længe siden at jeg har delt her på bloggen. Jeg har simpelthen ikke haft tid og dermed ikke lyst til at skrive. Jeg knus elsker mit job hos Blitz PR samt mit model job og der har været fart over feltet de sidste par uger. Jeg er blevet kaldt på haste job som model, vi har haft presseuge hos Blitz den sidste uges tid og forberedelser ugen forinden. Presseuge kort fortalt er en uge hvor man som PR bureau fremviser ens kunders nye kollektioner / styles til pressen, medierne, influencers og IT personer. Det kan både være one on ones meetings og åbent hus. Det er nogle rigtig lange dage, hvor man er meget på, både socialt og fysisk. Jeg kunne virkelig godt lide den uge der lige har været, men hold nu kæft det har været hårdt mildest talt, især med forlængede arbejdsdage. Heldigvis er jeg en del af et fantastisk team hvor teamworket virkelig spiller. Udover det arbejder jeg også som blogger/instagrammer og der har også været en del kampagne arbejde som skulle på plads.

Oveni hatten har Kasper og jeg alt for mange sociale aftaler efter arbejde, og det er lidt et hade / elske forhold. F.eks. var vi ude i sidste uge og spise med hans forældre på Hard Rock cafe, det var ekstremt hyggeligt, men alligevel er man bare smadret på en hverdagsaften, og jeg føler ikke at jeg kan give det af mig selv som jeg gerne vil.
OG oveni det har jeg begge uger været ramt “roskildesyge”, nætter med opkast, svimmelhed, mavesmerter, hovedpine og udmattethed. Jeg er ikke god til at sige fra, så jeg tager stadig på arbejde og holder mine aftale, og det kan så diskuteres om det er en god ide (det synes min mor i den grad ikke). Jeg har heller ikke fået trænet og læst bøger som er mit totale frirum, men jeg tænker der kan snige sig et par sider ind i weekenden. Træningen er lige sat på pause. I weekenden skal Kasper og jeg til hans mormors 75 års fødselsdag med hele familien samt besøge min mor, så det bliver en skøn weekend. Forhåbentlig uden opkast og God knows what. Det her indlæg lyder lidt som en klagesang, men hensigten er, at give et indblik i, hvorfor jeg ikke har delt på bloggen samt Instagram specielt meget. Jeg glæder mig rigtig meget til at være rask igen, og jeg glæder mig til at have lidt mindre travlt og mere overskud til både mig selv, jer og hjemmet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afsluttet forløb hos GoMentor