En opdatering på de sidste par uger

Skyldfølelse overfor de sociale medier

Vi starter posten her ud med et smile billede, fordi jeg er rigtig glad. Jeg skal på en spændende workshop i weekenden og møde nye mennesker, på mandag skal jeg skyde med ELLE igen og i påsken skal jeg til Egypten med min svigerfamilie. Det er blot for, at nævne få grunde til hvorfor jeg er glad. Jeg har møghamrende travlt, men jeg er rigtig glad.
I sidste uge delte jeg indlæg om hvorfor, at jeg ikke har været tilstede og nærværende på min blog og Instagram profil. Der skyldte jeg skylden på sygdom og arbejde, nu skyder jeg skylden på lyst. Jeg prioriterer ikke at skrive og udgive, men lysten er heller ikke den samme.
Jeg har en enorm skyldfølelse overfor de “sociale medier”. Jeg føler, at jeg burde poste, lave IG stories og udgive blogindlæg, fordi jeg selv har gjort mig til en person som “skal” det. Det har hverken I eller Instagram gjort. Mit nye job tager meget af min energi, men udover det, er der den normale hverdag med madlavning, vasketøj, familie, venindebesøg, træning og kærestelivet. Jeg har ikke det samme overskud til at være “på” og det overrasker mig faktisk ikke. Jeg har ikke trænet så meget på det sidste, og oftest efter min træning kommer min kreativitet. Jeg har ej heller valgt, at have fri i mine weekender og der kan kreativiteten også opstå. Jeg kan mærke at det letter en del, ved faktisk at få det ned på skrift, at mit manglende overskud er helt normal og min skyldfølelse unødvendig. Som allerede skrevet har jeg jo selv valgt det, men jeg er også i tvivl om det rent faktisk er fordi jeg er mættet. Jeg er mættet af mine egne personlige sociale medier. Før i tiden tog jeg en slapper i sofaen mens jeg kiggede på Instagram, den lyst er der ej heller længere.  Jeg håber, at jeg snarest får lyst til at dele mere, fordi jeg kan egentlig god lide det.

2 kommentarer

 • Tak for indlægget. 🙂 Kæmper lidt med samme dilemma for tiden. Sjovt nok syntes jeg, at Instagram er det mindst givende … del et billede og refresh igen og igen for at se, hvor mange der liker. Modsat bloggen, hvor jeg oplever at det nok tager lidt længere tid at skrive, men det samtidig føles mere forløsende: Jeg har lavet et indlæg inden for de rammer, som jeg selv har defineret – hvis du forstår hvad jeg, hvad jeg mener. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Augusta Beyer

   Tusind tak for din kommentar, søde ord og tanker! Det er altid fedt, at få andre ord på en situation man befinder sig i. Du har helt ret i, at det tager længere tid at skrive et indlæg, men jeg føler ikke at jeg har noget “Instagram potentiale” i min kamerarulle for tiden. Jeg er enig i dine overvejelser og vil fluks hoppe over og læse dit indlæg 🙂 God weekend! KH A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En opdatering på de sidste par uger